20.000 TL 4K monitör önerisi

Bütçe
20.000

hayatkisayegen

Femtopat
Daha fazla  
4K olması en önemli özelliği ama 100Hz üstü olursa iyi olur ve önceliğim OLED panel olması dizüstünde kullanacağım. Monitörler hakkında pek bir bilgim yok (not: Bütçenin üstüne 5.000-6.000 daha çıkabilirim)

Amazon.com.tr OLED değil sanırım ama buna bir bak.
OLED

Baştaki güzelmiş aslında biraz daha düşüneceğim teşekkür ederim.

OLED o bütçede nasıl olacak bilmiyorum.

Bir tık daha koyarsan bu ürünü tavsiye ederim. VA panel olması duruma bakma çok iyi bir modeldir çoğu IPS'den iyi.

Samsung'un yorumları genel olarak düşük ama acaba bu modeli kullandın mı? Ya da etrafında bu modeli kullanan biri var mı? Deneyimlemiş birinin görüşü benim için daha önemli.

Üçüde güzel gibi duruyor, en çok tavsiye edebileceğin hangisi?

Birde bunu buldum Lenovo İPS panel ama nasıldır?

Son düzenleme:
Baştaki güzelmiş aslında biraz daha düşüneceğim teşekkür ederim.

Samsung'un yorumları genel olarak düşük ama acaba bu modeli kullandın mı? Ya da etrafında bu modeli kullanan biri var mı? Deneyimlemiş birinin görüşü benim için daha önemli.

Üçüde güzel gibi duruyor, en çok tavsiye edebileceğin hangisi?

Birde bunu buldum Lenovo İPS panel ama nasıldır?
çevremde ve şahsım dell kullanmaktayız hepimiz aşırı memnunuz hatta bundan 2-3 ay önce dell alan arkadaşımın kablosu tam oturmadığı için kullandığı model monitörün iade alıp üst modelini gönderdiler.Bu süreçtede monitörsüz kalmadı iade alınana monitörü yenisi gelince teslim aldılar diğer öneriler kullanmış mıdır bilemem ama ben ve çevremde ki 3 kişi pc toplayıp dell aldık monitör olarak çeşitli fiyat ve modelleri hepimiz inanılmaz memnunuz dell hizmet ve kalite gerçekten aklında bulunsun

Çevremde ve şahsım Dell kullanmaktayız hepimiz aşırı memnunuz hatta bundan 2-3 ay önce Dell alan arkadaşımın kablosu tam oturmadığı için kullandığı model monitörün iade alıp üst modelini gönderdiler. Bu süreçtede monitörsüz kalmadı iade alınana monitörü yenisi gelince teslim aldılar diğer öneriler kullanmış mıdır bilemem ama ben ve çevremde ki 3 kişi PC toplayıp Dell aldık monitör olarak çeşitli fiyat ve modelleri hepimiz inanılmaz memnunuz Dell hizmet ve kalite gerçekten aklında bulunsun.

Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim sayenizde Dell almaya karar verdim (konuyu çözüldü olarak nasıl işaretleyebilirim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı