20.000 TL Android telefon önerisi

Bütçe
20.000
Sorun yok elimden geldikçe cevaplarım.

One Plus 10 Pro'nun sensörü önceki nesliyle aynı. Diğer modellerin gerisinde kalıyor sensör olarak.

Fiyatına göre yine alınabilir.

Kamera benim için önemli. Peki totalde hangi telefonu önerirsiniz? Sahibinden üzerinden de alabilirim.

Bu fiyatlara garantisiz model alman doğru değil. Bu nedenle benim önerim S22 Ultra.

Fiyat performans olarak S22 en mantıklısı ama batarya soru işareti. S22 Plus modeline de sırf ekran ve batarya nedeniyle o kadar para verilmez.

OnePlus 9 serisi de stokta bulamadım.

OnePlus 10 Pro, Sony Xperia IV, 12S Ultra ne kadara buldun?

Xiaomi 12 Pro modeline o kadar para verilmesi taraftarı değilim.

Bu fiyatlara garantisiz model alman doğru değil. Bu nedenle benim önerim S22 Ultra.

Fiyat performans olarak S22 en mantıklısı ama batarya soru işareti. S22 Plus modeline de sırf ekran ve batarya nedeniyle o kadar para verilmez.

OnePlus 9 serisi de stokta bulamadım.

OnePlus 10 Pro, Sony Xperia IV, 12S Ultra ne kadara buldun?

Xiaomi 12 Pro modeline o kadar para verilmesi taraftarı değilim.

12S Ultra bulmadım, isim karmaşası oldu. Sony 18K OnePlus 15K ama fiyatın önemi yok. Xiaomi 12S Ultra bakayım ikinci el sitelerinden, belki bir şey çıkar.

OnePlus 10 Pro fiyat olarak fena değil ama garantisiz model alıyorsun. S22 yine ona göre fiyat performans olarak daha mantıklı kalıyor.

Aralarından en mantıklısı S22 Ultra.

Hocam planlar değişti. Maalesef 23K'ya çıkamayacağım. 20K içinde öneri alabilir miyim? Öncelik tamamen kamera performansında olsun. Sizi o kadar uğraştırdım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı