20.000 TL Bandında sistem önerisi

Memnun musun sistemden ekran kartı sıcaklığı ve kalitesi nasıl bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama ekran kartı pek içime sinmedi.

Ben kullanıyorum, ayrı olarak işlemci soğutucusu var. Cyberpunk AVG RTX+Ultra+DLSS(kalite) 110 FPS olması lazım. Eke RDR2 değerlerini, Ultra şekilde bıraktım.

Dosya Ekleri

• image-27.png
    image-27.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 21
Memnun musun sistemden ekran kartı sıcaklığı ve kalitesi nasıl bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama ekran kartı pek içime sinmedi

Yukte ekran kartı 60-65 islemci 80-85 dereceyi gördü. İslemci sogutucusu olarak idcooling SE 224XTS aldim. Ondan sonra islemci hiç 60 dereceyi gecmedi ekran karti da birkaç derece daha soğuk calismaya basladi.

Şahsi fikrim tek tek toplaman. Çünkü hazır sistemlerde kasa mid Tower vs anakart eski sürümler. Kasa fiyat performans ileri dönük eatx almanız daha mantıklı olacaktır. Sonra 360 sıvı soğutucu sığmaz kasayı satayım büyük bir şey alayım derdiniz olmaz. Model önerim fark flash dk 431 1600TL küsur. Fanları değişmeniz lazım. Anakart işlemci ekran kartı PCI-e 4.0 destekli modellerden Power Supply'de en az 750 800W almanız taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı