20.000 TL civarı sistem önerisi

Zadkiell

Hectopat
20k civarı hazır sistem önerir misiniz ve 4-5k civarı monitör önerisi verir misiniz? Ortalama 25k'ya bu işi kapatmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD R5 5500 - RTX 4060 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sence bu daha mı mantıklı ? İşlemciyi 5600 olarak değiştirirsek, SSD'yi WD marka ile değiştirirsek ve RAM'i gskill 2x8 yaparsak daha mı iyi olur ? Ayrıca kasa seçimi ne olmalı ? Thermaltake ve Zalman arasında kaldım.

Attigim linklerdeki sistemler gayet kaliteli.
Ama illede NVIDIA ekran karti istiyorsan buna bir bak.

Sadece kasasi Power Boost ama kasa çok da önemli değil heleki bu fiyata 4060 Ti sistem bulunca kafaya takılacak bir şey hiç değil.😀

Attigim linklerdeki sistemler gayet kaliteli.
Ama illede NVIDIA ekran karti istiyorsan buna bir bak.

Sadece kasasi Power Boost ama kasa çok da önemli değil heleki bu fiyata 4060 Ti sistem bulunca kafaya takılacak bir şey hiç değil.😀

Evet kasası kötü, PSU kaliteli Thermaltake. Son sorum ise işlemci hangisi sisteme daha iyi olur? Senin attığın olan Intel 12400F mi yoksa AMD R5 5600 mü? Ayrıca senin attığın sistemde RAM'ler 3200MHz CL 16. Hangi RAM seçeneğini seçmek lazım ve SSD'yi Kioxia 1TB mı seçeyim yoksa VERBATİM 1TB mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı