Eki Görüntüle 364274
Soğutucu olarak da 360mm bir AIO (NZXT Kraken X72, H150i PRO) alınırsa 14.000TL civarı tutuyor.
RAM'i 32 GB yapmak istedim fakat PSU haricinde kısılacak yer yok, ondan kıssak da olmayacak.
RTX 2070 yerine GTX 1080 tercih etmemin sebebi, GTX 1080'in daha fazla CUDA çekirdeğine sahip olması. Not: Farklı sitelerden toplanırsa, toplam daha ucuza gelebilir.
Sağ olun hocam 700w yeterli mi? ve son olarak kesin birde ekran kartı seçelim gerisi kolay. Tavsiyenizde yazdığınız 1080 mi alınmalı yoksa 400 TL fark ile MSI GeForce RTX 2070 AERO 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı mı alınmalı?
Rica ederim. Marka ve modeline bağlı olarak yetebilir, yetmeyebilir de. İşi garantiye alıp, önerdiğim FSP 850W 80+ Gold PSU'yu almanız en iyisi olacaktır. PSU'dan kısılmaya çalışınca çok hoş şeyler çıkmıyor ortaya, hele de böyle yüksek sistemlerde.
1080 önermemin sebebi, yazdığım gibi CUDA çekirdeklerinin fazla olması (renderda işinize yarayacaktır). Fakat istiyorsanız 2070 de alabilirsiniz -ki arada aslında çok performans farkı olacağını sanmıyorum-.
RTX 2070 model olarak MSI Armor RTX 2070 modeli tercih edebilirsiniz. Zira Aero modeli eski blower tipi dediğimiz, kötü bir soğutmaya sahip.
1080 önermemin sebebi, yazdığım gibi CUDA çekirdeklerinin fazla olması (renderda işinize yarayacaktır). Fakat istiyorsanız 2070 de alabilirsiniz -ki arada aslında çok performans farkı olacağını sanmıyorum-.RTX 2070 model olarak MSI Armor RTX 2070 modeli tercih edebilirsiniz. Zira Aero modeli eski blower tipi dediğimiz, kötü bir soğutmaya sahip.
Hocam sistemde geçici olarak R5 2600 kullanın. 3. nesil çıktığı zaman R9 isminde oldukça güçlü bir işlemci çıkacakmış. Render konusunda cidden fark olur.