Aynı şey Casper'da hocam. Türkler bilgisayar yapamıyor.Monster kumar gibi, insan başına ne geleceğini bilemiyor.
Aynı şey Casper'da hocam. Türkler bilgisayar yapamıyor.Monster kumar gibi, insan başına ne geleceğini bilemiyor.
Casper çoğu zaman kötü çıkıyor ama Monster yarı yarıya gibi.Aynı şey Casper'da hocam. Türkler bilgisayar yapamıyor.
bende monster düşünmüyorum. bütçemi biraz daha arttırabilirim beni uzun yıllar götürecekse. Bana sorun yaşatmayacak bir laptop arıyorum. işime yatırım gibi düşünüyorum sonuçta bundan para kazanıyorum.
En mantıklısı Gigabyte bence çünkü ağırlık olarak çok fark yok, ekran tazelemesi 144 de gayet iyi 3070 ile performans farkı birazcık var ama ekranı 4K Amoled olması büyük avantaj.
lenovo legion 5 pro nun fiyatının düşmesini beklemek mantıklımı sizce![]()
MSI GP66 Leopard 11UG-046XTR i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GP66 Leopard 11UG-046XTR i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bütçe arttırırsanız size bu modelleri öneririm.![]()
MSI GP66 Leopard 10UE-488TR i7-10870H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GP66 Leopard 10UE-488TR i7-10870H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Beklemek istiyorsanız mantıklı, gayet iyi bir model.lenovo legion 5 pro nun fiyatının düşmesini beklemek mantıklımı sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.