20.000 TL RTX 2070 Sistem Performansı

2070 kötü bir kart değil ki, hele benim gibi 970'ten sonra ilk kullandığın kart olursa, AAA oyunlarda akış, görüntü vs sorun yaşatmıyorsa...Henüz 2080Ti kartın hakkını verecek oyun da yok. Render yapan veya streamerları bilemem, onların belki bu karta ihtiyacı oluyordur.

4K monitör de çok gerekli mi? Benim fikrim değil çünkü ben 24inch üzerinde bir monitör kullanamam yer kısıtlamasından. Ekran büyüdükçe 4K'nın önemi gözle anlaşılır hale gelir, 24inch bir monitörde 4K vay canına dedirtmedi, Vatan'da 2-3 saat denemişliğim var. Ama ben pahalı almışım 2K monitörü o ayrı bir konu

Ve ilk hayal kırıklığı diyeceğim ama Assassin's Creed Odyssey High ayarlarda oynarken bir sıkıntı vermedi açıkcası...

Hayırlı olsun ama herkesin dediği gibi daha iyisi toplanabilirdi. Yine sizi mutlu ettiyse bizi de mutlu etmiş demektir Mavi ekransız, Everest PSU'suz günler dilerim. Örnek vermek açısından;

Bunların hepsi 21748 TL yapıyor. Bir o kadarda görünüşe önem vererek

Sağolun uğraşıp alternatif bileşenleri de listelemişsiniz Monitörden 1400TL kazıklanmışım görünüyor Ama i9 9900K benim işlemciyi satın aldığımda 3600TL imiş, excel listesi hazırlamıştım satın almaları yapmadan evvel. RAM'lara da sırf RGB yönetimi açısından Gigabyte olsun diye 550TL fazla verdim. Ivır zıvır aksesuarlara da 1500TL yapıştırmışım. Bunları çıkarsanız 2080Ti ile sistem yapılıyor gerçekten de.

Battlefield V Ultra ayarlarda 60fps, Assassin's Creed sistemlerin korkulu rüyası galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…