20.000 TL sistem önerisi

Bütçe
20 bin TL

gabitr0

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ekonominin durumu ortada. Elektronik aletlerin fiyatları uçmuş durumda. Ben de bu durumlara rağmen bir süredir para biriktiriyordum. 20 k gibi bir seviyeye ulaştım ve şu an hem kardeşim için hem de benim için uzun süre dayanabilecek, performası yüksek bir sistem lazım. Ben birazcık araştırma yaptım ve 2 tane sistem buldum.

2. sistem için işlemciyi 5600X yapmamı önerdi birkaç arkadaş.
1. sisteme bir eklenti yok.

Bu sistemler hakkında bana yardımcı olabilir ya da aynı bütçede güzel bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5600 ile 5600X arasında 1400 TL'lik bir fark yok, o bütçede daha iyi sistem toplanabilir :

veya

Bütçeniz yeterse bunu öneririm. @messinicocugu daha iyisini önerebilir.

Bu sistemi özelleştirdiğim gibi yapıp al:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (219).png
    Ekran Görüntüsü (219).png
    224 KB · Görüntüleme: 56
tamamdır teşekkür ederim
Bu sistemi özelleştirdiğim gibi yapıp al:
peki bu ekran kartı ısınma konusunda sıkıntı çıkarmaz
5600 ile 5600X arasında 1400 TL'lik bir fark yok, o bütçede daha iyi sistem toplanabilir :

Bütçeniz yeterse bunu öneririm. @messinicocugu daha iyisini önerebilir.
evet bencede o kadar fiyat farkı yok bu sistemi isteme sebebim 3060 ın modelinin en iyilerden birisi olmasıydı

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim

Peki bu ekran kartı ısınma konusunda sıkıntı çıkarmaz

Evet bence de o kadar fiyat farkı yok bu sistemi isteme sebebim 3060'ın modelinin en iyilerden birisi olmasıydı

Soğutmada sıkıntı çıkarmaz.

tamamdır teşekkür ederim

peki bu ekran kartı ısınma konusunda sıkıntı çıkarmaz

evet bencede o kadar fiyat farkı yok bu sistemi isteme sebebim 3060 ın modelinin en iyilerden birisi olmasıydı
İsterseniz o 3060'ı benim attığım sistemle alıp kullanabilirsiniz, attığım 3060 Ti kartın soğutması da fazlasıyla iyi ve 6700 XT de 3070 gücünde bir kart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00