gabitr0
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ekonominin durumu ortada. Elektronik aletlerin fiyatları uçmuş durumda. Ben de bu durumlara rağmen bir süredir para biriktiriyordum. 20 k gibi bir seviyeye ulaştım ve şu an hem kardeşim için hem de benim için uzun süre dayanabilecek, performası yüksek bir sistem lazım. Ben birazcık araştırma yaptım ve 2 tane sistem buldum.
www.sinerji.gen.tr
2. sistem için işlemciyi 5600X yapmamı önerdi birkaç arkadaş.
1. sisteme bir eklenti yok.
Bu sistemler hakkında bana yardımcı olabilir ya da aynı bütçede güzel bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum.
MAG 5T11-3060Ti - Game Garaj
MAG 5T11-3060Ti Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MAG 5T11-3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Sinerji Lunaspia-V1 Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Lunaspia-V1 Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
2. sistem için işlemciyi 5600X yapmamı önerdi birkaç arkadaş.
1. sisteme bir eklenti yok.
Bu sistemler hakkında bana yardımcı olabilir ya da aynı bütçede güzel bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: