20.000 TL televizyon önerisi

kNecht

Hectopat
Özellikle bilindik markalardan Philips, Samsung vs yazılımıyla ilgili sorun çıkartmayan içinde YouTube gibi uygulamaları olan TV arayışım vardır. En fazla 109 ekran alabilirim. Bir de tvlerin kendi yazılımları oluyormuş Titan OS gibi bu konularda özellikle sıkıntı çıkarmayacak bir TV arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Özellikle bilindik markalardan Philips, Samsung vs yazılımıyla ilgili sorun çıkartmayan içinde YouTube gibi uygulamaları olan TV arayışım vardır. En fazla 109 ekran alabilirim. Bir de tvlerin kendi yazılımları oluyormuş Titan OS gibi bu konularda özellikle sıkıntı çıkarmayacak bir TV arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Next YE-50GFSG8-QLED 50" 127 Ekran UHD 4K Google TV

1 hafta önce sipariş verdim. Şu ana kadar herhangi bir sorun görmedim. Renkler canlı, 4K kalitesini hissettiriyor. Ben PS5 oynamak için aldım, onun dışında Netflix ve YouTube kullanıyorum ve aşırı memnunum. Açıkçası çekinerek almıştım ama beni yanılttı. Tek fark ettiğim konu; aşırı sağdan bakınca ekranın sol tarafındaki renkler, soldan bakınca da sağ tarafındaki renkler biraz soluk görünüyor. Onun dışında hiçbir sorun yok.

Örnek olarak ilk geldiği gün çektiğim fotoğraf;

Dosya Ekleri

• IMG_4351.jpeg
    IMG_4351.jpeg
    276,9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Benim de bu bütçede 43 inç bilindik markalardan bir televizyon arayışım var. Önerisi olanlar önerilerini yazarsa iyi olur.

Özellikle bilindik markalardan Philips, Samsung vs yazılımıyla ilgili sorun çıkartmayan.

Philips yazılım sorun çıkartmama?
Daha geçen günlerde oldu asla almamanız lazım.
Bu ikisini öneririm. Yazılım olarak sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.

Ekran boyutu 43 inç olmalı. Samsung LG gibi markalar daha fazla güven veriyor. Uzun ömürlü olması açısından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı