Mxpyma
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Yukarıda yazdıklarımı okumuyorsun galiba tahlilerine bakması gerektiğini söylüyorum ekstradan eksik çıkması halinde vitaminlerini 6ay ve 1 yıl arası kadar düzenli kullanması gerektiğini söylüyorum vitamin eksikliği yüzünden dökülüyorsa saçını 0 vurmak genetik değilse dökülme işe yarar beslenen saç eski haline daha hızlı döner uzun saçlara nazaran deneyimim ve doktorumun söyledikleri bunlar ve önerdiğim kafeinli şampuanın yağlı, kuru, kepekli neredeyse her saç tipi için şampuanları mevcut ki normal bir kafa derisine de kafein zarar vermez özel hastalıklar yoksa saçlı derisinde başvurduğum 5 deramtologdan 2'si kafeinli şampuan önerdi ve herhangi bir sorun olmayacağını belirtti ki devlet hastanelerinde bile Viapecianın kafeinli şampuanını önermişti doktor bu bakış açınızla konu sahibi suyla yıkaması lazım sadece.
Okuyorum ve hala yanlış vitaminlerin türlerine göre kullanım süresi verilir ve dozlarına göre
Saçını 0'a vurması hiçbir işe yaramaz sadece saçları komple gider yeni oluşucak kıl kökleri daha sağlıklı olacaktır zaten eksikliği var olup alırsa yeni kıl kökleri iyi olacaktır eskileri kesmek hiçbir işe yaramaz
Hastanede önerdiler diye size yarayan şampuan o arkadaş için iyi olmıyabilir.