Valla 20 Bin TL'ye alacağın araç 3-5 yaşından büyük olucakdır. Acı bir tecrübe yaşamış olarak şunu hatırlatmalıyımki ne alırsan al. 200TL daha fazla ve önce bir yetkili servise göster, sonra bildiğin bir ustaya mutlaka göster. Bildiğin bir expertize mutlaka ama mutlaka göster. Tramerden ve trafikden mutlaka aracı sorgulat. Öyle her gördüğünün şekline jantına,ekzosuna,ses sistemine aldanma. Canın yanmasın. İnce ele sık doku. Araç tavsiyesi olarak bende Toyota Corolla almanı tavsiye ederim. Japon arabaları basarsan çok yakar nazik davranırsan okadar yakıt tasarrufu yapar. Bende şu anda Toyota Coralla 1.6 Sol kullanıyorum. 110 beygir araç gayet seri ve güzel. Gaza dokandınmı 3000 devirden sonra kendini hissettiriyo ama benzindede hissettiriyo. 3000 devir altı kullanırsan kedi gibi. Birde yaşın kaç bilmiyorum ama pejo 207-206 lar güzel küçük motor ama hem gençler için hem küçük hemde nerdeyse yakmıyor ama beygiri çok düşük. Servisler konusunda bişi diyemem toyota orjinal servis müşteri ile çok ilgili gayet sıcak kanlılar en azından izmirdeki tokullar öyle, fiyat konusunda göklerdeler. Ama işçilik süper. Toyotalarda çok hor kullanmazsan ve düzenli bakım yaptırırsan eskitemezsin. Toyota kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.