mehmetılhan
Hectopat
Space Gray güzel ve kaliteli bir country model bulamadım. Ama sanırım bu ve bunun gibi modeller size daha çok hitap ediyor
Aynen hocam bunlar çok hoşuma gidiyor. Özellikle antrasit sanki büyülü bir renk gibi bence.Space Gray güzel ve kaliteli bir country model bulamadım. Ama sanırım bu ve bunun gibi modeller size daha çok hitap ediyor
En ucuzu derken Motto mu?Ben olsam ucuzunu seçerdim çünkü aradaki fiyat farkına değecek farklılık yok gibi, artan parayla da diğer ihtiyaçlar karşılanır. Mesela bi laptop veya laptop varsa mouse, klavye, RAM vs. gibi..
o da olabilir. 11.885 liralık olan daEn ucuzu derken Motto mu?
Bana pek hitap etmedi bu.Parayı gerçekten odaya ayırdıysanız o seçeneklerden birini alabilirsiniz. Ama paranızı zorlanarak arttırdıysanız böyle bir model düşünür müsünüz? Genç odası
Tamamdır sizin tipe uygun bişeyler bakıp ucuzsa atarım.Bana pek hitap etmedi bu.
Motto gibi varsa atabilirsiniz.Tamamdır sizin tipe uygun bişeyler bakıp ucuzsa atarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.