20.000 TL'ye işlemci ve ekran kartı tavsiyesi

Hocam ürünleri çoktan aldım maalesef. Sizden de cevap alamayınca kendim karar vermek zorunda kaldım.
Hocam diğer parçalar okey ama o soğutucu olmamış.

En azından şöyle bir şey alsaydınız yeterli gelirdi.

Sağlık olsun artık alındı. Sizin de cezanıza denk gelince iletişim kuramadık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video gördüm hocam siz ne diyorsunuz bu işe?

Son düzenleme:
Sağlık olsun artık alındı. Sizin de cezanıza denk gelince iletişim kuramadık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video gördüm hocam siz ne diyorsunuz bu işe?

4.9-small.png

Hocam listede sizin aldığınız ve videodaki soğutucular var zaten daha iyi soğutuyor. Dediğiniz gibi sağlık olsun ama iade etme şansınız varsa iade edin. Onun yerine sıvı soğutma daha mantıklı olur. 7000 serisi gerçekten ısınıyor.

Gördüğüm kadarıyla çoğu sıvı soğutmadan iyi. Rengi ve dizaynı çok uyumlu olur diye düşündüm biraz o etkiledi bir de Artctic olması tabii ki kasam beyaz 400C ekran kartını da beyaz alınca böyle bir tercihte bulundum.
Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz siz beğendiyseniz sıkıntı yok ben soğutması anlamında dedim yine testini yaparsınız.

Hocam listede sizin aldığınız ve videodaki soğutucular var zaten daha iyi soğutuyor. Dediğiniz gibi sağlık olsun ama iade etme şansınız varsa iade edin. Onun yerine sıvı soğutma daha mantıklı olur. 7000 serisi gerçekten ısınıyor.

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz siz beğendiyseniz sıkıntı yok ben soğutması anlamında dedim yine testini yaparsınız.

Aldığım sitede en ucuz sıvı soğutma 3K'den başladığı için tercih etmedim iade etsem bile sıkıntı yani. Taksit yaptırdığım için farklı farklı sitelerden almak beni masrafa sokacağı için bu şekil devam edeceğim gibi. Tekrardan teşekkürler her şey için gerçekten.

Hocam sistemi kurdum ama büyük bi problem var çözemiyorum acil yardımınız lazım. Ben okul mailim ile giriş yapıyordum eskiden bilgisayara şimdi yönetici hesap onayı olmadan hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Nasıl çözebilirim.

Ne yapmaya çalışsam bu uyarıyı alıyorum ve mailimi kabul etmiyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Aldığım sitede en ucuz sıvı soğutma 3K'den başladığı için tercih etmedim iade etsem bile sıkıntı yani. Taksit yaptırdığım için farklı farklı sitelerden almak beni masrafa sokacağı için bu şekil devam edeceğim gibi. Tekrardan teşekkürler her şey için gerçekten.

Hocam sistemi kurdum ama büyük bi problem var çözemiyorum acil yardımınız lazım. Ben okul mailim ile giriş yapıyordum eskiden bilgisayara şimdi yönetici hesap onayı olmadan hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Nasıl çözebilirim.

Ne yapmaya çalışsam bu uyarıyı alıyorum ve mailimi kabul etmiyor.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp ve aşağıdakini yazar mısın.
net user administrator /active:yes

Hayırlı olsun sisteminiz. Sıcaklıkları kontrol edin mutlaka MSİ Afterburner ile.
Sağolun sıcaklıklar normal kasanın kablolamasına çok özen gösterdim hazır sıfırdan kuruyorum diyerek. İçi çok ferahladı ve baya fark etti. Tekrardan tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı