20.000 TL'ye kadar sıvı soğutucu ve kasa önerisi

teşekkürler

hocam senin dedigin sogutucu harici biraz daha bakindim bitfenix cube2 gordum kullananlarda memnun ama aklima takilan bu sogutuculari kullanan kisilerin genelde islemcileri 5600 veya 7500f gibi islemcilar bnm islemcim 7900x bu islemci icin bu baktigimiz sogutucular is gorurumu aklima takildi sormak istedim ?

Son düzenleme:
Teşekkürler

Hocam senin dedigin sogutucu harici biraz daha bakindim BitFenix cube2 gordum kullananlarda memnun ama aklima takilan bu sogutuculari kullanan kisilerin genelde islemcileri 5600 veya 7500F gibi islemcilar benim islemcim 7900X bu islemci icin bu baktigimiz sogutucular is gorurumu aklima takildi sormak istedim?

Bundan daha üst seviye soğutucu yok hocam zaten yeterli olur elbet. Kasa hava akışı iyi olduktan sonra geniş mesh bir kasayla her türlü maksimum verimi alırsın şu an piyasadaki en iyi 360mm sıvı soğutma olarak geçiyor. 420mm olanlar performans farkı yok gibi bir şey sadece ses seviyesi azalıyor aynı performans.

Bundan daha üst seviye soğutucu yok hocam zaten yeterli olur elbet. Kasa hava akışı iyi olduktan sonra geniş mesh bir kasayla her türlü maksimum verimi alırsın şu an piyasadaki en iyi 360mm sıvı soğutma olarak geçiyor. 420mm olanlar performans farkı yok gibi bir şey sadece ses seviyesi azalıyor aynı performans.
Hocam epey uzerinden ozelliklerine bakiyorum urunlerin karsilastirma yapiyorum tabi rakamsal olarak, aralarinda farklar var illaki cube2 nin biraz daha iyi gibi duruyordu o yuzden sorayim dedim yinede arctic almak daha iyi diyorsun sanirim

Hocam epey uzerinden ozelliklerine bakiyorum urunlerin karsilastirma yapiyorum tabi rakamsal olarak, aralarinda farklar var illaki cube2 nin biraz daha iyi gibi duruyordu o yuzden sorayim dedim yinede arctic almak daha iyi diyorsun sanirim
Arctic almayi bnde dusunuyorumda acaba alicagin kasaya sigarmi radyatoru normalden buyuk olsugu icin emin olamadim

Hocam epey uzerinden ozelliklerine bakiyorum urunlerin karsilastirma yapiyorum tabii rakamsal olarak, aralarinda farklar var illaki cube2'nin biraz daha iyi gibi duruyordu o yuzden sorayim dedim yine de Arctic almak daha iyi diyorsun sanirim

Arctic almayi bnde düşünüyorum da acaba alicagin kasaya sığar mı radyatoru normalden buyuk olsugu icin emin olamadim

Soğutma performansını genelde radyatör kalınlığı belirliyor Arctic oldukça kalın fanları da güçlü olduğu için en iyilerden. Kasaya sığar diye düşünüyorum oldukça geniş bir kasa daha genişi zor zaten.

Soğutma performansını genelde radyatör kalınlığı belirliyor Arctic oldukça kalın fanları da güçlü olduğu için en iyilerden. Kasaya sığar diye düşünüyorum oldukça geniş bir kasa daha genişi zor zaten.
Biraz forumlarda bakindimda herkes ayni soruyu sormus ama cevabini alan gormedim kasa boyutlarina bakiyorum rakamsal olarak uygun duruyor fakat deneyip goren gormedim hocam acaba ram den dolayi sigmama durumu olurmu

Biraz forumlarda bakindimda herkes ayni soruyu sormus ama cevabini alan gormedim kasa boyutlarina bakiyorum rakamsal olarak uygun duruyor fakat deneyip goren gormedim hocam acaba RAM'den dolayi sigmama durumu olur mu?

RAM'le arasında oldukça mesafe var Arctic 3 Pro normalden kalın olduğu için dikkat etmek gerekiyor ama videolarda bayağı mesafe var yani pek mümkün olduğunu sanmıyorum en kötü ihtimalle cayma hakkın var iade edersin ama gerek kalmaz.

RAM'le arasında oldukça mesafe var Arctic 3 Pro normalden kalın olduğu için dikkat etmek gerekiyor ama videolarda bayağı mesafe var yani pek mümkün olduğunu sanmıyorum en kötü ihtimalle cayma hakkın var iade edersin ama gerek kalmaz.
Hocan reddit te birkac konuya bakindim td500 v2 ustten 55mm ye kadar alan sunuyormus sanirim radyator fanlarla beraber 66mm oluyor yani anladigim kadariyla sigmiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı