20.000 TL'ye sistem önerileri

Bütçe
20000
Yani ortalama ne kadar asar?

Hocam bu fiyata direk NVIDIA sistem bulmak zor 4060 sistemlermin 24.000 TL'den başlıyor bu fiyatada NVIDIA'ya göre kat kat daha iyi AMD sistem alabilirsiniz, kısacası düşük bütçede NVIDIA tavsiye edilmiyor ayrıca AMD sisteminde sizi her şekilde tatmin edeceginden eminim içiniz rahat olsun.

Hocam bu fiyata direk NVIDIA sistem bulmak zor 4060 sistemlermin 24.000 TL'den başlıyor bu fiyatada NVIDIA'ya göre kat kat daha iyi AMD sistem alabilirsiniz, kısacası düşük bütçede NVIDIA tavsiye edilmiyor ayrıca AMD sisteminde sizi her şekilde tatmin edeceginden eminim içiniz rahat olsun.

Katılıyorum ama içine sinmediyse RTX 4060 almanı tercih ederim.

Ya şu anda kullandigim bir sistem var ama bozuldu. Zatwn degistircektim buyuzden sistem ariyordum. Onceki kullandigim sistem 6600 XT i5 4690'di. Kart cok hata veriyotdu. Acaba 7600 da oyle olir mu?

Anakartı b serisi almak size daha iyi avantaj sağlar.

Ya şu anda kullandigim bir sistem var ama bozuldu. Zatwn degistircektim buyuzden sistem ariyordum. Onceki kullandigim sistem 6600 XT i5 4690'di. Kart cok hata veriyotdu. Acaba 7600 da oyle olir mu?

Şans işi biraz aldığınız hata işlemci ekran kartı veya ekran kartı RAM uyumsuzluğu olabilir.

Evet katılıyorum çünkü aldığın sistem süper öteside olsa NVIDIA sistem isteyip de almadığın için, içinde illaki bir tatminsizlik hissi olacak.
Hocam benim usttede dedigim gibi olay oldu oyuzden cok sordum yoksa amd alirim bende ama emin olamadim yine hata verirmi diye.

Yaklaşık 1 yıldır 7800XT kullanıyorum tek sıkıntısı yazılımından FPS veya oyun gecikmesinden fazla olarak faydalanamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı