20.000 TL'ye sistem önerileri

Bütçe
20000
Hocam benim usttede dedigim gibi olay oldu o yüzden cok sordum yoksa AMD alirim bende ama emin olamadim yine hata verir mi diye.

7600 XT'nin kronik bir sorunu yok diye biliyorum uzun süreli kullanımda aşırı ısınmadığı takdir de kalıcı bir sorun oluşturmaz seni zora sokmaz

B450 o sistem için yeterli. Alabilrsen B550 daha iyi tabii ki.

Rica ederim size de iyi akşamlar.

O zaman arkadasin atti ASUS 7600 sistem alınır mı? Bir de anakart olarak B450 mi B550 mi daha iyi olur?

İsteğe bağlı biraz B550 kısmı çünkü üstüne 2K daha koyup gene DDR4 sistem alıyorsun o yüzden bana da gereksiz gibi geldi tabii ki istersen internetten gene de bir bak ne gibi farkları varmış diye bir de son olarak kule tipi soğutucu alırsan iyi olur işlemcin serin olur hem.

İsteğe bağlı biraz B550 kısmı çünkü üstüne 2K daha koyup gene DDR4 sistem alıyorsun o yüzden bana da gereksiz gibi geldi tabii ki istersen internetten gene de bir bak ne gibi farkları varmış diye bir de son olarak kule tipi soğutucu alırsan iyi olur işlemcin serin olur hem.

Tamamdir cok teşekkür ederim hocam.

Veya.
Öneririm üsstekinden kullanıyorum.

Bence beklemek çok iyi olacak çünkü RTX 5050 çıkacak, R5 5600 ve RTX 5050 çok iyi bir kombinasyon olacaktır ve tüm oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS üstü rahat bir şekilde çalıştırır. Ama şimdi almakta ısrarcıyım diyorsanız işlemciyi mutlaka r5 5600 alın.

Veya.
Öneririm üsstekinden kullanıyorum.
hocam şuan okadar arıtrıcağım bir bütçem yok ama belki onu kasayı aldıktan 2-3 ay sonra alabilirim.

Bence beklemek çok iyi olacak çünkü RTX 5050 çıkacak, R5 5600 ve RTX 5050 çok iyi bir kombinasyon olacaktır ve tüm oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS üstü rahat bir şekilde çalıştırır. Ama şimdi almakta ısrarcıyım diyorsanız işlemciyi mutlaka r5 5600 alın.
hocam ben rtx serisinden xx50 kartlarına karşıyım. para tuzağı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı