20.000 TL'ye sistem önerisi

Yani beğenmiyorum diyorsum ama sizin önerdiğiniz sistemlerde öyle çok ahım şahımlı parçalardan oluşmuyor. Durduk yere çamur atmanın ne anlamı var?

Msi ventus modelleride kronik olarak ısınma sorunlu.

Dostum çok üstü kapalı konuşuyorsun, neyi beğenmediğini söyler misin?
İstediğin kriterlere göre öneri yapalım bizde.

Hocam sistemi ben alimiyacağım arkadaşım alacak ben geçen sene 16k ya 6600+5600 sistem aldım arkadasta bu sistemden güçlü ancak parçaları kaliteli Rampage, Game Booster gibi olmayan markalar istiyor.

Gidin istediğiniz yerden alın ozaman, madem öneriye kapalısınız, gidin istediğiniz yerden alın buraya niye sorup insanlara çamur atmanın peşindesin?

Sizin yaptığınız tamamen saygısızlık şuan. Ne beklentileri olduğunu yeni söylüyorsunuz, sonra bu çok kötü diye cevap veriyorsunuz. Forum kullanmayı öğrenin daha sonra öneri almak için konu oluşturun. Vesselam 👋

O sistem de ki ekran kartı, Gigabyte Eagle modeli ve kronik olarak ısınma sorunu var.

Kanka 7600 sistem de işlemci 5600 yapınca 20.600 falan sonra SSD acayip kötü Goodram iyi SSD yok zaten, 4060 sistemden zaten bahsetmiyorum.

Gidin istediğiniz yerden alın ozaman, madem öneriye kapalısınız, gidin istediğiniz yerden alın buraya niye sorup insanlara çamur atmanın peşindesin?

Sizin yaptığınız tamamen saygısızlık şuan. Ne beklentileri olduğunu yeni söylüyorsunuz, sonra bu çok kötü diye cevap veriyorsunuz. Forum kullanmayı öğrenin daha sonra öneri almak için konu oluşturun. Vesselam 👋
Sana cevap verdim bakar mısın? İyi önerilere açığım kötü olanlara değil 😀.

Kanka gelişsin kötü parçaların bulunduğu sistemler öneriyorsun güldürme beni😂.

Hocam kasa harici her parça güzel 💜.

Evet, GameBooster PSU, ARC 750 ekran kartı, AGI SSD, Apacer Ram önerisi yapan adamın beğenmediği sisteme bak :D
Dostum sen bilgisayardan hiç anlamıyorsun, Ssd sadece Goodram diye tüm sisteme çamur attın.
Gitmiş Gigabyte Eagle ve Msi Ventus modellerinin sırf markası var diye fanboyluk yapıyorsun.
Turbox sistemlerden alsana sen, onlar saha kalitelidir hatta, Turbox varken bu sistemlere mi bakılırmış 😂
Hiç bir şeyi bilmediğin için herşeyi bildiğini sanıyorsun ama buda senin bir özelliğin işte. Forum kullanan insanların böyle bir özelliği yoktur kardeşim, sen çok yanlış yerdesin. 😕

Evet, GameBooster PSU, ARC 750 ekran kartı, AGI SSD, Apacer Ram önerisi yapan adamın beğenmediği sisteme bak :D
Dostum sen bilgisayardan hiç anlamıyorsun, Ssd sadece Goodram diye tüm sisteme çamur attın.
Gitmiş Gigabyte Eagle ve Msi Ventus modellerinin sırf markası var diye fanboyluk yapıyorsun.
Turbox sistemlerden alsana sen, onlar saha kalitelidir hatta, Turbox varken bu sistemlere mi bakılırmış 😂
Hiç bir şeyi bilmediğin için herşeyi bildiğini sanıyorsun ama buda senin bir özelliğin işte. Forum kullanan insanların böyle bir özelliği yoktur kardeşim, sen çok yanlış yerdesin. 😕
Yaptığı sistem de parçalar degisicek kanka sende değişince acayip pahalı oluyor 💜.

Kanka sana sinerji <<<<

Yaptığı sistem de parçalar degisicek kanka sende değişince acayip pahalı oluyor 💜.

Kanka sana sinerji <<<<
Birde her parçasının iyi olası lazım yani kasa fark etmez ama ssd önemli.

Evet, Game Booster PSU, Arc 750 ekran kartı, agı SSD, Apacer RAM önerisi yapan adamın beğenmediği sisteme bak :D
Dostum sen bilgisayardan hiç anlamıyorsun, SSD sadece Goodram diye tüm sisteme çamur attın.
Gitmiş Gigabyte Eagle ve MSI Ventus modellerinin sırf markası var diye fanboyluk yapıyorsun.
Hiçbir şeyi bilmediğin için her şeyi bildiğini sanıyorsun ama bu da senin bir özelliğin işte. Forum kullanan insanların böyle bir özelliği yoktur kardeşim, sen çok yanlış yerdesin. 😕

Evet, Game Booster PSU, Arc 750 ekran kartı, agı SSD, Apacer RAM önerisi yapan adamın beğenmediği sisteme bak :D
Dostum sen bilgisayardan hiç anlamıyorsun, SSD sadece Goodram diye tüm sisteme çamur attın.
Gitmiş Gigabyte Eagle ve MSI Ventus modellerinin sırf markası var diye fanboyluk yapıyorsun.
Hiçbir şeyi bilmediğin için her şeyi bildiğini sanıyorsun ama bu da senin bir özelliğin işte. Forum kullanan insanların böyle bir özelliği yoktur kardeşim, sen çok yanlış yerdesin. 😕

Piyasada 1 yıldır yokum ama 3 yıldır sistem bakıyordum ben bir sistem alacağım zaman SSD dahil her şeyi iyi olmasını sağlıyorlardi attığım sistemler kötü olabilir ama sen kendini bilgili sanıp bu kadar kötü sistem attıysan 😂😭. MSI ve Gigabyte genelde bilinen ve iyi markalar onun icin o ekran kartlarını önerdim.

Bir de kanka PSU Game Booster falan demişsin ben oraya yazdım PSU, SSD, kasa değişecek dedim oradan degistirebliliyorsun ben yazdım oraya zaten sen okumamışsın AA güldürüyorsun 😂😡.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı