- Makaleler
- 4
Herkese selamlar, dershanedeyim ve seneye üniversiteye gideceğim. Bunun yanında iPhone 8 telefonum var ve iPad almayı düşündüm. Mağazası olan yerlere özenle baktım ve Vatan'da 20.6K'ya Air 5 buldum (bulduğumu sandım). Her neyse, meğer sipariş edilmiyormuş o, sipariş edilebilenler 25K'dan başlıyormuş. iPad 10 almak istemedim açıkçası ki, 25K ve üstüne çıkarsam laptoplar var o fiyata. Çok kararsız kaldım yani. Ders notu alırım, sosyal medyada takılırım. Oyun falan oynamam yani evde bilgisayar var zaten. Dershaneye götürebileceğim bir şey arıyorum. Huawei D16 gördüm 18.999 TL'ye i5 12450H'lı. iPad 10 14-16K arası, iPad 11 A16 Bionic olsa seçilebilir mi dersiniz? iPad Mini 6'yı ders için almayın diye yorumlar almıştım, klavye desteği de yok sanırım Apple tarafında. İnanın çoook kararsız kaldım.
Sizce laptop mu, yoksa tablet mi?
Düşündüğüm tabletler;
iPad 11 (yakın zamanda çıkarsa)
iPad Mini 6
Apple kullandığım için ekosistemden devam etmek istiyorum.
Dizüstü olarak;
Huawei D16.
Ama laptopun ekran süresi ne kadar açıkçası bilmiyorum. Tablet dayanır da (9-13 arası ders) sonrası kişisel çalışma yani 15-16'ya kadar durabilirim çalışmak için beni idare etmeli.
Genel olarak bütçemi 20.000'in üstüne çok çıkarmak istemiyorum. iPad 11 20.000'in altında olur gibime geliyor.
Sizce laptop mu, yoksa tablet mi?
Düşündüğüm tabletler;
iPad 11 (yakın zamanda çıkarsa)
iPad Mini 6
Apple kullandığım için ekosistemden devam etmek istiyorum.
Dizüstü olarak;
Huawei D16.
Ama laptopun ekran süresi ne kadar açıkçası bilmiyorum. Tablet dayanır da (9-13 arası ders) sonrası kişisel çalışma yani 15-16'ya kadar durabilirim çalışmak için beni idare etmeli.
Genel olarak bütçemi 20.000'in üstüne çok çıkarmak istemiyorum. iPad 11 20.000'in altında olur gibime geliyor.