20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
21000
Hocam S23 FE kullanıyorum ve şiddetle öneririm. Ekranı mükemmel, herhangi bir kasma sorunu yok, performansı çok iyi olan bir telefon, ısınma yok ve bataryası uzun süre gidiyor. Ayarlardan baktığımda %96'dan %0'a 6 saatte inmiş.

S22 batarya yönünden sıkıntılı. S23 FE alınabilir. İkinci el bulabilirseniz S23 de olabilir. Sizi hiçbir yönden üzmez.

@EfeAkkaya @742795

Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da donanım bilginiz olmadığı halde dislike atıyorsunuz.

Poco X6 Pro'nun işlemci ve batarya performansı S23FE'nin iki gömlek üstünde.

Konuyu açan arkadaş spesifik olarak işlemci ve batarya performansından bahsetmiş.

25w sarj desteği ve 4500 mAh bataryaya, Exynos 2200 işlemciye sahip olan S23FE nasıl;

Dimensity 8300 işlemcili, 5000 mAh bataryaya sahip olan, 67w sarj desteği olan Poco X6 Pro'yu tokatlayabiliyor?

Adam işlemci ve batarya demiş siz ise sadece kamerası ve tartışılabilir şekilde işletim sistemi(?) iyi olan bir telefon öneriyorsunuz..

Ya ben anlamıyorum bu işlerden ya da sizler ultra zekalısınız.

Anlamıyorsun reis, X6 Pro kullanım amacı sadece oyun olan bir kişi için biçilmiş kaftan. Günlük kullanım için S23FE daha iyi.

Anlamıyorsun reis, X6 Pro kullanım amacı sadece oyun olan bir kişi için biçilmiş kaftan. Günlük kullanım için S23FE daha iyi.

Günlük kullanım için. Arada oyun oynuyorum.

Poco X6 günlük olarak kullanılabilecek bir telefon değil yani? Günlük kullanımı ne belirler? Kamera ve oS mi?

Oyuncu telefonu dediğiniz telefonun sarj tüketimi S23FE'den daha az. İlaveten daha hızlı sarj oluyor ve daha fazla power efficent.

İlaveten adam "oyun oynuyorum, batarya ve işlemci" performansı diye de belirtmiş.

Neyin kritiği yapılıyor hâlâ anlamış değilim

Buraya bu adam-;
"Normal gündelik yaşamda kullanabileceğim, beni üzmeyecek, kaliteli fotoğraf ve video çekebileceğim bir telefon istiyorum." yazsaydı.

Amenna.

Haricinde önerdiğiniz telefon kamera ve oS dışında Poco X6'ya kıyasla en az 2 gömlek outdated.

Benim için kamerası çok önemli değil. Sadece bataryasının ve performansının iyi olmasını istiyorum.

Benim için kamerası çok önemli değil. Sadece bataryasının ve performansının iyi olmasını istiyorum.
Poco X6 Pro al geç.

Sorsan Exynos'un kaç çekirdek olduğunu- Tuzlu mu tuzsuz mu der bu arkadaşlar.

Telefon stok olarak 60hz geliyor, bu değerlerde tutarsan 12 saatten uzun screen-time veriyor sana. 30 dakikada 0'dan 100'e sarj edersin. Grafik işlemcisi piyasada ki en iyi grafik işlemcisi.
Telefonun ana işlemcisinden bahsetmeye gerek bile yok. Bahsettikleri telefondan iki tane koy yan yana eline su dökemezler.

Kısacası batarya, sarj süresi, işlemci ve grafik işlemci performansı- tam senin istediğin ayarda.
Bu telefonun seni hiçbir şekilde üzme şansı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…