moonlightknight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Anormal bir ısınması da var demedim ki ben sadece bu fiyattaki cihaz için ısınması normal ama yine de hiç ısınmıyor diyemeyiz tarzı bir şey yazmıştım en yukarılarda. Kanıt atan arkadaşın ilk yanıtları çok sert ve Samsung'a düşmanlık, POCO'ya fanlık yapmak için olunca ona onun şeklinde cevap veriyorum olay bundan ibaret.
Kardeş yani bu telefonun içinde bir işlemci var ve kullandığı güç değeri watt olarak artınca ortaya normal çalıştığından fazla ısı çıkmaya başlar. Bu 2000 yılından bu yana tüm işlemcilerde böyledir. PC tarafında fanlar ve sıvı soğutma ile bu iş çözülürken telefonlarda buhar odası denen pasif soğutucular ile çözülmeye çalışılır. Pasif çözümler ancak bu kadar destek sağlıyor kısacası.
Burada 8- 10 dk aynı oyunu oynatan S23 FE batarya sıcaklığı olarak yine 44 dereceyi gördü yani 1 saat oyunda yine aynı sıcaklıklara çıkmış olacak ve daha az FPS veriyor olacak çünkü kendini kısmaya başlar bu arada belirteyim cihazı sarı kısmı açıp daha da ısınmasını sağlıyorum oynarken yani daha az ısınmasını sağlayabilirim teknik olarak.
Son olarak fanlık yapmıyorum burada 10 dakikada oyun performansı çöp oluyor cihaza dendi ve bende olmadığını kanıtladım bundan sonra söz söylemek isteyenler kendi S23 FE'in ortaya koyar değerleri gösterir.
Son düzenleme: