20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
21000
Anormal bir ısınması da var demedim ki ben sadece bu fiyattaki cihaz için ısınması normal ama yine de hiç ısınmıyor diyemeyiz tarzı bir şey yazmıştım en yukarılarda. Kanıt atan arkadaşın ilk yanıtları çok sert ve Samsung'a düşmanlık, POCO'ya fanlık yapmak için olunca ona onun şeklinde cevap veriyorum olay bundan ibaret.

Kardeş yani bu telefonun içinde bir işlemci var ve kullandığı güç değeri watt olarak artınca ortaya normal çalıştığından fazla ısı çıkmaya başlar. Bu 2000 yılından bu yana tüm işlemcilerde böyledir. PC tarafında fanlar ve sıvı soğutma ile bu iş çözülürken telefonlarda buhar odası denen pasif soğutucular ile çözülmeye çalışılır. Pasif çözümler ancak bu kadar destek sağlıyor kısacası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada 8- 10 dk aynı oyunu oynatan S23 FE batarya sıcaklığı olarak yine 44 dereceyi gördü yani 1 saat oyunda yine aynı sıcaklıklara çıkmış olacak ve daha az FPS veriyor olacak çünkü kendini kısmaya başlar bu arada belirteyim cihazı sarı kısmı açıp daha da ısınmasını sağlıyorum oynarken yani daha az ısınmasını sağlayabilirim teknik olarak.

Son olarak fanlık yapmıyorum burada 10 dakikada oyun performansı çöp oluyor cihaza dendi ve bende olmadığını kanıtladım bundan sonra söz söylemek isteyenler kendi S23 FE'in ortaya koyar değerleri gösterir.

Son düzenleme:
Kardeş yani bu telefonun içinde bir işlemci var ve kullandığı güç değeri watt olarak artınca ortaya normal çalıştığından fazla ısı çıkmaya başlar. Bu 2000 yılından bu yana tüm işlemcilerde böyledir. PC tarafında fanlar ve sıvı soğutma ile bu iş çözülürken telefonlarda buhar odası denen pasif soğutucular ile çözülmeye çalışılır. Pasif çözümler ancak bu kadar destek sağlıyor kısacası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada 8- 10 dk aynı oyunu oynatan S23 FE batarya sıcaklığı olarak yine 44 dereceyi gördü yani 1 saat oyunda yine aynı sıcaklıklara çıkmış olacak ve daha az FPS veriyor olacak çünkü kendini kısmaya başlar bu arada belirteyim cihazı sarı kısmı açıp daha da ısınmasını sağlıyorum oynarken yani daha az ısınmasını sağlayabilirim teknik olarak.

Gözlük önereyim mi istermisin? Yada okuman mı yok? Orada yazan şeyden bunları çıkardıoysan sana cevap veremem.

X6 Pro'nun ısınmaması imkansız. O paraya öyle bir işlemci koyup ısınmamasını beklemek imkansız. Kuzenimde var zaten ve benim A24'ümden bile daha çok ısınıyor. Ve evet S23 FE kesinlikle çok daha az ısınacak.
Okuma yazmam var arkadaşım bu lafına istinaden dedim bunları. Burada gömülen kadar ısınmıyor. S23 fe daha az da ısınmıyor

O zaman işaretlerken o lafımı işaretleyeceksin ki bende hatamı anlayacağım.

Anladım benim hatam. Dün dediklerini hatırlayıp şimdi dediklerin ile birleştirince sert cevap verdim görünen o ki. Bu arada asla Samsung düşmanlığı yapmıyorum. Aylarca telefon baktım ben ve en son S23, F6 Pro ve X6 Pro arasında kaldım. Aralarındaki en fiyat performans oyuncu cihazı olan X6'yi aldım. 10000 lira fark vardı bütçemi 30000e çıkartmak istemedim kısacası

Anladım benim hatam. Dün dediklerini hatırlayıp şimdi dediklerin ile birleştirince sert cevap verdim görünen o ki. Bu arada asla Samsung düşmanlığı yapmıyorum. Aylarca telefon baktım ben ve en son S23, F6 Pro ve X6 Pro arasında kaldım. Aralarındaki en fiyat performans oyuncu cihazı olan X6'yi aldım. 10000 lira fark vardı bütçemi 30000e çıkartmak istemedim kısacası
Ya şöyle bir şey var , X6 Pro fiyatının en iyisi kesinlikle.S23 FE'ye fazladan 10000 vermek bence mantıksız. Sertliğinize birşey demiyorum haklısınız zaten. S23 FE'nin Exynos 2200 kullandığını unutup SD 8G2 kullandığı aklımda kalmış yeniden bakınca anladım. F6 serisi içinde bence yanlış fiyatlandırma var. Düz S23 var o daha mantıklı gibi ama zaman gösterecek onlara neler olacağını.

Ya şöyle bir şey var, X6 Pro fiyatının en iyisi kesinlikle. S23 FE'ye fazladan 10000 vermek bence mantıksız. Sertliğinize bir şey demiyorum haklısınız zaten. S23 FE'nin Exynos 2200 kullandığını unutup SD 8G2 kullandığı aklımda kalmış yeniden bakınca anladım. F6 serisi içinde bence yanlış fiyatlandırma var. Düz S23 var o daha mantıklı gibi ama zaman gösterecek onlara neler olacağını.

Eğer her şeyden olsun kafam rahat etsin diyorsanız düz S23 lazım arkadaşım çok övdü onu bana. Tek sıkıntısı 256 GB şimdilik yeter fazla fazla ama bir iki yıl sonra doldurursunuz fazla oyun oynuyorsanız. F6 Pro 25000 olsa 30000 yerine X6 Pro değil F6 Pro almıştım. %33 fiyat farkına %20 performans farkı alıyordum o da mantıklı değildi ondan böyle bir şey yaptım. S23 feyi direkt elemistim oyun performansı yüzünden.

Eğer her şeyden olsun kafam rahat etsin diyorsanız düz S23 lazım arkadaşım çok övdü onu bana. Tek sıkıntısı 256 GB şimdilik yeter fazla fazla ama bir iki yıl sonra doldurursunuz fazla oyun oynuyorsanız. F6 Pro 25000 olsa 30000 yerine X6 Pro değil F6 Pro almıştım. %33 fiyat farkına %20 performans farkı alıyordum o da mantıklı değildi ondan böyle bir şey yaptım. S23 feyi direkt elemistim oyun performansı yüzünden.
İyi yapmışsınız hocam. S23 FE oyun anlamında çok berbat olmasa da buradaki hiçbir cihaza yaklaşamıyor bile. Exynos 2200 sağolsun :D.

İyi yapmışsınız hocam. S23 FE oyun anlamında çok berbat olmasa da buradaki hiçbir cihaza yaklaşamıyor bile. Exynos 2200 sağ olsun :D.

Ya zaten S23 FE SD 8 gen 2 kullanıyor olsa burada ben her 20000 liralık telefon önerisine S23 FE diye bağırırdım 🤣 kendimde onu kullanıyor olurdum. Ben bu başlık altında çok uzatmak istemiyorum genel amaçlı uygun bir cihaz istiyorsanız S23 FE ancak oyun amaçlı ya da bütçeniz yetmiyorsa POCO X6 Pro. 8 GB RAM 256 GB depolama olanı 16000e kadar bulunuyor piyasada.

Ya zaten S23 FE SD 8 gen 2 kullanıyor olsa burada ben her 20000 liralık telefon önerisine S23 FE diye bağırırdım 🤣 kendimde onu kullanıyor olurdum. Ben bu başlık altında çok uzatmak istemiyorum genel amaçlı uygun bir cihaz istiyorsanız S23 FE ancak oyun amaçlı ya da bütçeniz yetmiyorsa POCO X6 Pro. 8 GB RAM 256 GB depolama olanı 16000e kadar bulunuyor piyasada.
Aynen öyle hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı