20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
21000

Ben kullanmıyorum diye X6 Pro hakkındaki yorumum geçersiz oluyor, sen S23 FE hakkında yorum yapıyorsun yüzde yüz doğru mu yorumun. Sana daha önce de demiştim, eğer yalan söylemiyorsan, belki telefon sende yok belki çok ısınıyor, ısınmıyor diyorsun oraları bilemem. Eğer doğruyu söylüyorsan şanslısın senin cihazın "normal" iyi değil. Senin yorumunla birlikte yüzde doksan dokuz mutsuz bir sen olumlu yorum yaptın şu ana kadar. Ha istisnalar kaideyi bozmaz bu cihaz hala çöp, hala alınmaması gereken bir cihaz.

X6 Pro'nun ısınmaması imkansız. O paraya öyle bir işlemci koyup ısınmamasını beklemek imkansız. Kuzenimde var zaten ve benim A24'ümden bile daha çok ısınıyor. Ve evet S23 FE kesinlikle çok daha az ısınacak.

Alnından öpülesi bir yorum. Demek ki "şanslı" dediğim eleman yalan söylüyor. Teşekkür ediyorum bu yorum için. Yüzde yüzü şikayetçi X6 Pro'dan.

Alnından öpülesi bir yorum. Demek ki "şanslı" dediğim eleman yalan söylüyor. Teşekkür ediyorum bu yorum için. Yüzde yüzü şikayetçi X6 Pro'dan.
S23 FE kullanan bir arkadaşım da var. Oda çok serin çalışmıyor ama X6 Pro kadar da ısınmıyor kesinlikle. Doğruyu söylemek lazım kendimiz kullanıyoruz diye uçurmaya gerek yok.

S23 FE kullanan bir arkadaşım da var. Oda çok serin çalışmıyor ama X6 Pro kadar da ısınmıyor kesinlikle. Doğruyu söylemek lazım kendimiz kullanıyoruz diye uçurmaya gerek yok.

Aynen öyle. Ben kullanıyorum diye illa mükemmel olmak zorunda değil.

Şu an Xiaomi 12 kullanıyorum. Markanın eski amiral gemisi cihaz. Cihaz kaliteli ve sorunsuz. Redmi vs gibi ürünler derseniz iş değişir. Xiaomi ana malları iyi.
Ucuz Redmi cihaz alıp çok kötüleyip iPhone veya Samsung s serileri ile kıyaslayan ilginç değişik zekâ da olanlara diyecek sözüm yok.
Önceden de yazdım konu sahibi olsam S23 FE alırdım.

Pekala cihazla 1 saat 45 dakika Genshin Impact Max grafiklerde oynadıktan sonra 36 dereceden 45 dereceye çıktı kasanın en sıcak noktası 45 dereceyken kamera kısmı ortalama 42-43 derece falan en düşük noktası 39 dereceydi ve termal throttle yemedi cihaz hâlâ 45-50 FPS veriyor Max grafiklerde. Demek ki 10 dakika oyundan sonra kasıp oynatmıyor denen cihaz 2 saate yakın oyun süresinden sonra bile kasmadan oyun oynayabiliyormuş. Burada gömülen kadar ısınmıyor cihaz. Madem böyle yorumlar yapıyorsunuz 1 saat 45 dakika oynayın ve termal throttle yemeden ne kadar dayanıyor S23 FE YouTube'da dümdüz 30 FPS'lere düşüyor. Başlık sahibi istediği cihazı alabilir ancak S23 FE'den kat kat daha iyi bir oyun performansı var bu cihazın.

Not yalan söylüyorsunuz diyecek olanlar için Allah'tan mühendisiz ve elimin altında da termometre var ölçebiliyorum cihazın sıcaklığını kasa ortalama 42-43 derece ve 105 dk oyun çalıştı bu telefonda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-13-21-04-09-651_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2024-07-13-22-46-53-519_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
    238,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2024-07-13-23-06-09-945_com.whatsapp.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2024-07-13-23-05-38-880_com.whatsapp.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Oyun telefonu oyun oynatıyor diye övecek değiliz. Oyundan başka hiçbir amacı yok. Ve 42 43 derece ciddi sıcaklıklar. S23 FE'nin ısınmadığını ya da X6'dan çok daha iyi oyun performansı olduğunu söylemiyoruz burda zaten. Yazılım ve marka güveni araya farkı koyuyor. İşlemciden başka hiçbir artısı olmayan cihaz var, kamera yazılım marka güveni ve onun çok da altında kalmayan işlemci performansı olan S23 FE var. Fanboy olduğun çok açık reis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…