20.000 TL'ye165 Hz ya da 240 Hz monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
20000

Talha Ertürk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 20.000 TL bütçem var. Aşağı yukarı çok çok az oynarım.
Birinci önceliğim güvenlik yani gidip 3070 sokup sistemin içine dandik bir kasa ve PSU istemiyorum 80+ bronzdan aşağı PSU ve kalitesiz bir kasa istemiyorum.
İkinci olarak da en çok CS:GO oynuyorum ve 165 240 Hz monitör istiyorum bu sistemin içinde yapılabilir mi yapılamaz mı yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
3. olarak HDD koymayı düşünmüyorum 500 GB M.2 olsa başlangıç olarak bana yeterli gerekli görürsem daha sonra SSD ya da M.2 SSD takviyesi yapabilirim.
Son olarak güncel bir sistem istiyorum ve Ryzen mimarili bir işlemci düşünüyorum. Blok soğutucu takmayı düşünüyorum bu olmazsa olmaz değil değerlendirilebilir şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:

öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum zamanında 2 adet Amd ekran kartım olmuştu biri r9 380 diğerini hatırlamıylrum 2 side garantisi biter bitmez arızalanmıştı ardından 1060 ve 3060 sahibi oldum 3060 la yola devam ediyorum 2 senedir nerdeyse hiç sıkıntı yaşatmadı.
Ekran kartı olarak bu sistemdede 3060 düşünüyorum 6700 serisi nedir ne değildir arıza durumu nedir bilmiyorum cidden önerirmisiniz yoksa ben performanstan biraz ödün verip yine 3060 la devammı etsem.

Toplam: 22.279₺
Bu sistemi ekran kartı RX 6600 olacak şekilde toplayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı