20.000 TL'yi aşmayacak parça önerisi

Bütçe
20.000

Paper.C

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sosyal! Kuzenimin ekran kartı yakın zamanda bozulduğu için kendisi ekran kartı almak ve bunu yaparken işlemcisini yükseltmek istiyor. Kendisini Sinerji İtopya vb sitelerden hazır sistem almaya ikna edemedim Şikayetvar'daki gereksiz yorumları okuduktan sonra Trendyol, Hepsiburada, vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyor. Ben yanlış yaptığımızı düşünüyorum fakat isteklerine saygılı olmak adına kendisine yardımcı olmaya çalışıyorum.

Elimizdeki eski sistemin parçaları.

R5 2600.
B450M K
2x8 3000 MHz RAM.
GTX 1060 (bozuldu)

Kendisi sadece Valorant oynuyor(en düşük ayarlar+1280x1024 falan olması lazım) ilerisi için 360 Hz monitör alma planı var bizlere ne gibi öneriler sunabilirsiniz.

(Kendisini AMD ekran kartı almaya da ikna edemedim işlemci AMD olabilir)

@messinicocugu

Son düzenleme:
Kuzeninize asıl o sitelerin güvenilir olmadigini ikna ederseniz iyi parçalar toplanabilir.

Kendisiyle konuşuyoruz telefon üzerinden sizin yorumunuza biraz sinirlendi. Parça önermiyorsanız konuyu terk etmenizi rica edeceğim kendisini o sitelere ikna etme aşamasında başarısız oldum maalesef.
(2 gündür falan deniyorum)

Kendisiyle konuşuyoruz telefon üzerinden sizin yorumunuza biraz sinirlendi. Parça önermiyorsanız konuyu terk etmenizi rica edeceğim kendisini o sitelere ikna etme aşamasında başarısız oldum maalesef.
(2 gündür falan deniyorum)

Sadece bir öneriydi biraz agresif sanırım kusura bakmasin.

Öncelikle kuzeniniz o şikayet var in güvenilir olmadığını söyleyin ikna etmeye çalışın şimdi öncelikle eğer tanıdığınız bir bilgisayarcı varsa ondan yardım alın o size toplasın eğer yoksa sinerji bilgisayar vatan gibi sitelere anlaşmalı sistem gönderiyorlar o sistemlerden seçebilirsin 5k 6k indirim oluyor pc hocası daha çok yapıyor sık sık ondan almanızı tavsiye ederim eğer tek tek toplayacaksanız bütçe nedir

Merhaba sosyal! Kuzenimin ekran kartı yakın zamanda bozulduğu için kendisi ekran kartı almak ve bunu yaparken işlemcisini yükseltmek istiyor. Kendisini Sinerji İtopya vb sitelerden hazır sistem almaya ikna edemedim Şikayetvar'daki gereksiz yorumları okuduktan sonra Trendyol, Hepsiburada, vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyor. Ben yanlış yaptığımızı düşünüyorum fakat isteklerine saygılı olmak adına kendisine yardımcı olmaya çalışıyorum.

Elimizdeki eski sistemin parçaları.

R5 2600.
B450M K
2x8 3000 MHz RAM.
GTX 1060 (bozuldu)

Kendisi sadece Valorant oynuyor ilerisi için 360 Hz monitör alma planı var bizlere ne gibi öneriler sunabilirsiniz.

(Kendisini AMD ekran kartı almaya da ikna edemedim işlemci AMD olabilir)

@messinicocugu
Vatan'dan hazır sistem alın bari. Kasayı Thermaltake yapmanızı öneririm.

Amd ekran kartı almaya ikna edebilirseniz tabii.

Vatan'dan hazır sistem alın bari. Kasayı Thermaltake yapmanızı öneririm.

AMD ekran kartı almaya ikna edebilirseniz tabii.

Adam sinirli bana küfür ettiği çok belli hocam ikna etmeyi birakalim bence:D

Öncelikle kuzeniniz o şikayet var in güvenilir olmadığını söyleyin.

Söyledim zaten.

İmdi öncelikle eğer tanıdığınız bir bilgisayarcı varsa ondan yardım alın.

Ben kendim sistemi sıfırdan toplayıp çalıştırabilirim o konuda sıkıntımız yok.

20.000 üstüne çıkmasak iyi olur.

Adam sinirli bana küfür ettiği çok belli hocam ikna etmeyi birakalim bence:D

Küfür etmedi aslında ya neyse.

Ekran kartı Nvidia olacaksa rtx4060 ti 8gb + Ryzen 5600 alabilirsiniz. 4060 ti 16 GB modelini öneririm uzun ömürlü olması için fakat 16 GB modeli 20-21 bin lira. Bundan sonra da sadece valorant oynayacaksa 4060 ti 8gb + Ryzen 5600 yeterli gelir. Yanlış bilmiyorsam anakartınızda destekliyor, başka parça almanıza gerek kalmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı