20.000 Türk lirası bütçe için Android telefon önerisi

Bütçe
20000
S20 FE artık eskidi ve alınabilecek bir telefon değil. S20 FE öneren arkadaşlar sanki telefonda sadece işlemci varmış gibi konuşuyor. S23 FE ezer geçer. FE modelleri gayet başarılı. S21 FE olsun S23 FE olsun iki cihazda bütçesinin en iyi cihazları. Benim size önerim S23 FE almanız yönünde olur. Bu bütçede daha iyi bir cihaz bulamazsınız.
 
Snapdragon 865 yakın zamandaki (5 yıla yakın dersek) en verimli ve başarılı yongalardandır. Ama Exynos 2200 ile arasındaki %55'lik GPU farkını geçtim, S23 FE'deki Vapor Chamber, S20 FE'de yok. S20 FE'de direkt soğutma namına bir şey yok. S23 FE bu farkı kapatacak kadar throttling yaşa(ya)mayacak. 865 daha verimli, evet ama güç farkı bu verim farkını tamamen kapatıp, üstüne koyarak karşılaştırmayı 2200 lehine çeviriyor. S23 FE'nin soğutması tüm S22 ailesindeki herhangi bir cihazın VC'sinden daha büyük.

Bununla birlikte hissedilir şekilde daha iyi panel kalitesi, selfie kamera ve ana kameradaki farklar, güncelleme desteği ve daha fazlası S23 FE almak için sebepler. S20 FE'nin güncel fiyatı ile bir alinabilirliği yok.
Sadece, bataryası kötü değil ama harika bir batarya beklentiniz de olmasın.
 
Samsung Galaxy S23 FE, batarya dışında ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir telefon. Oyun oynamak istiyorsan ve kamera, arayüz ve malzeme kalitesinden feragat edebilirim diyorsan; Poco X6 Pro. Bu ikisinin arasında kalan ve biraz daha (bence) marjinal bir yönü olan Nothing Phone (2a) da güzel bir tercih olabilir.
 
Son zamanlarda kullandığım iPhone 7 sorunlar çıkarmaya başladı. Bende 2. elden hızlıca sattım. Ve bir telefona ihtiyacım var. 20000 lira bütçem var. Şartlarım; pil ömrü günü çıkarabilecek, güçlü bir işlemcisi olacak, hoparlörü yeterli sesi verebilecek, arayüzü güzel olacak. Eğer önerileriniz varsa bekliyorum. (dipnot: Bütçe cüzzi miktar aşılabilir.)
Bu fiyat bandında en iyi batarya Nothing Phone 2A'da. En iyi işlemci Poco X6 Pro'da. En iyi kamera ve hoparlör S23 FE'de. Arayüz göreceli bir kavram ama genel olarak OneUI beğeniliyor. Nothing OS da beğenilen arayüzlerden biri. Bir Mediamarkt mağazasına gidip bu cihazları inceleyin derim. Beğendiğinizi alırsınız.
 

Geri
Yukarı