20.000TL sistem tavsiyesi

Daha fazla  
20000 TL civarında LoL, Valorant, CS gibi oyunları rahatça oynatibilecek PC arıyorum. PS5'im olduğu için sadece Online oyun oynamak için alacağım monitör dahil sistem öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
20000 TL civarında LoL, Valorant, CS gibi oyunları rahatça oynatibilecek PC arıyorum. PS5'im olduğu için sadece Online oyun oynamak için alacağım monitör dahil sistem öneriniz var mı?

O fiyat bandında BİM A101 gibi yerlere gelen 8 GB RAM'li pclere bakabilirsiniz ben BİM'den almıştım Valorant'ta sıkıntı çekmiyorum tabii CS'yi bilemem.

Alınabilir. Güç kaynağının kalitesini bilmiyorum ama bir sorun çıkaracağınıda sanmam.

Hocam böyle laptop alacağına daha iyi kasalı sistem dizilemezmi ?

Son düzenleme:
Kasa konusunda pek bilgili sayılmam ben şu anki laptopumdan memnun olduğum için laptop önerisi yaptım. ama mantıken evet kasalıda daha iyisi dizilebilir, ancak konfor ve kolaylık açısından masaüstünü tercih ederim kişisel tercih tabii.

Alınabilir. Güç kaynağının kalitesini bilmiyorum ama bir sorun çıkaracağınıda sanmam.

Hocam böyle laptop alacağına daha iyi kasalı sistem dizilemez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı