20.000TL'ye kadar tablet önerisi

Samsung Tab S9 al pişman olmazsın.
Not tutma içinde çok işine yarar.
S9 FE nasıl sence?

Performans ve çizimin ileri seviyeleri için iPad, uzun pil süresi ve dizi film için S9+ ya da S9 12/256 öneririm.
Fiyatlar açıkçası S9+ için çok tuzlu. Çizim daha 2. planımda. YKS ye hazırlanıyorum. Buna daha uygun bişeyler bakıyorum.

Edit: Ultra ile karıştırmışım pardon.

S9 FE nasıl sence?

Fiyatlar açıkçası S9+ için çok tuzlu. Çizim daha 2. planımda. YKS'ye hazırlanıyorum. Buna daha uygun bir şeyler bakıyorum.

S9 alırsanız dediğim gibi 12/256 daha iyi olabilir özellikle multitasking yapacaksanız.
S9FE de öğrenci işi bir tablet özellik olarak S9'un kısılmış hali ekran ve performans olarak çok bir beklentiniz yoksa alınabilir ders çalışmak için gayet iyidir.

S9 FE nasıl sence?

Kalite olarak gayet iyi ki zaten bütçen 20 bin S9 alabilirsin ve not tutmak senin için önemli ise o konuda cidden çok başarılı.
Belki fikir alırsın diye not tutma ile alakalı bir video linki bırakıyorum aşağı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet Samsung o özelliğini çok yoğun kullanırım gibime geliyor. O yüzden çok arada kladım. Ayrıca 128 GB fazla bile :)

Hafızadan dolayı değil RAM'den dolayı 12/256 öneriyorum 8 GB RAM Android tarafında şu an yeterli olsa da ileride sıkıntı yaratabilir özellikle multitasking işlemlerini çok yapacağınız için uzun kullanım durumunda sıkıntıya düşebilirsiniz.

Hafızadan dolayı değil RAM'den dolayı 12/256 öneriyorum 8 GB RAM Android tarafında şu an yeterli olsa da ileride sıkıntı yaratabilir özellikle multitasking işlemlerini çok yapacakmışsınız.
Aaa ben ram tarafına çok dikkat etmedim hocam. Çok haklısınız. Teşekkürler.

Rica ederim hocam aklınızı kurcalayan başka soru olursa zevkle yardımcı olurum.
12 Gb RAM pahalı baya hocam. Çok zorlar beni. 8 Gb RAM yeterli bence. Not tutarken ve multitasking sırasında çok rahatsız etmez bence. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ki :)

Yukarda arkadaş bir video linki atmış. S9 FE gayet güzel duruyor aslında. Genel olarak videodaki gibi aynı işlemleri yapacağım zaten.

12 GB RAM pahalı bayağı hocam. Çok zorlar beni. 8 GB RAM yeterli bence. Not tutarken ve multitasking sırasında çok rahatsız etmez bence. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ki :)

Yukarıda arkadaş bir video linki atmış. S9 FE gayet güzel duruyor aslında. Genel olarak videodaki gibi aynı işlemleri yapacağım zaten.

Şu an için Android tarafında 8 GB yeterli zaten hocam ben bütçe dahilinde çıkabiliyorsanız diye söylemiştim ilerisi için.

S9FE+ bütçenizin altında gayet yeterli bir tablet S9'un özellik olarak kısılmış hali gibi düşünebilirsiniz not tutma işlerinizi falan çok rahat halledersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı