20-22 bin TL arası sistem toplama

Selam, 20-22K arası sadece kasa için bütçem var. Hazır sistem veya toplama fark etmez verdiğim paraya karşılasın yeter. Monitörü bu bütçeden farklı 2K alacağım sistemi toplarken 2K ekranda oyun oynayacağımı da hesaba katarsanız sevinirim.

@messinicocugu Yardımcı olursan sevinirim.
Şu an alınabilecek en iyi sistemlerden biri. RX 6800 ve Ryzen 5 5600, 18.000 TL. Kötü bir parçası yok. Henüz bir sistem almadıysanız buna mutlaka bakın. RX 6800, RTX 3080'e yakın bir güçte.

Şu an alınabilecek en iyi sistemlerden biri. RX 6800 ve Ryzen 5 5600, 18.000 TL. Kötü bir parçası yok. Henüz bir sistem almadıysanız buna mutlaka bakın. RX 6800, RTX 3080'e yakın bir güçte.
Eğer daha iyi bir anakartım olsun diyorsanız özelleştirme kısmından X570-plus yapabilirsiniz. 20.271 TL ediyor.

Son düzenleme:
özellikle amd veya nvidia aramıyorum fiyata en uygununu arıyoruz upraştırdım biliyorum ama 25-26k için alacağınız bilgisayar hangisi olurdu

Eğer daha iyi bir anakartım olsun diyorsanız özelleştirme kısmından X570-plus yapabilirsiniz. 20.271 TL ediyor.
bu bilgisayar diğerlerine göre neden bu kadar ucuz ama güzel bilgisayarmış

Özellikle AMD veya NVIDIA aramıyorum fiyata en uygununu arıyoruz upraştırdım biliyorum ama 25-26k için alacağınız bilgisayar hangisi olurdu

Bu bilgisayar diğerlerine göre neden bu kadar ucuz ama güzel bilgisayarmış

Yeni indirime girdi bitmeden alın işlemciyi 5800x3D anakartı da X570 yapıp alabilirsin.

Yeni indirime girdi bitmeden alın işlemciyi 5800x3D anakartı da X570 yapıp alabilirsin.
tekrardan selam kasayı aldım eve geldi fakat ekran kartı kasaya sığmıyor hazır sistem oldupu için onu düşünmüşlerdir dedim ama düşünmemişler galiba ben takamadım desem belki zorlanıp takılsa bile kasanın öndeki fanla ekran ksrtı arasında milim fark olur acaba bu zarar verir mi

tekrardan selam kasayı aldım eve geldi fakat ekran kartı kasaya sığmıyor hazır sistem oldupu için onu düşünmüşlerdir dedim ama düşünmemişler galiba ben takamadım desem belki zorlanıp takılsa bile kasanın öndeki fanla ekran ksrtı arasında milim fark olur acaba bu zarar verirmi

tekrardan selam kasayı aldım eve geldi fakat ekran kartı kasaya sığmıyor hazır sistem oldupu için onu düşünmüşlerdir dedim ama düşünmemişler galiba ben takamadım desem belki zorlanıp takılsa bile kasanın öndeki fanla ekran ksrtı arasında milim fark olur acaba bu zarar verir mi

tekrardan selam kasayı aldım eve geldi fakat ekran kartı kasaya sığmıyor hazır sistem oldupu için onu düşünmüşlerdir dedim ama düşünmemişler galiba ben takamadım desem belki zorlanıp takılsa bile kasanın öndeki fanla ekran ksrtı arasında milim fark olur acaba bu zarar verirmi
Eğer sığmıyorsa zorlamayın, doğru ekran kartının geldiğine eminsiniz değil mi? Ekran kartı modelini söyler misiniz?

doğru ekran kartı modeli geldiğine eminim asus rx6800 gaming oc modeli geldi hazır sistem olduğu için hiç bakmamıştım ama kasanın desteklediği 320mm imiş kart ise 324mm @Sere

doğru ekran kartı modeli geldiğine eminim asus rx6800 gaming oc modeli geldi hazır sistem olduğu için hiç bakmamıştım ama kasanın desteklediği 320mm imiş kart ise 324mm @Sere
Gaming.gen.tr'nin kendi sitesinde 330mm desteklediği yazıyor.

Gerçekten sığmadığına eminseniz müşteri hizmetlerini arayın.

Rahat bir şekilde girmiyorsa zorlamayın, ekran kartına zarar verirsiniz yoksa. En iyisi yarın müşteri hizmetleriyle bir konuşmanız.

Son düzenleme:
Gaming.gen.tr'nin kendi sitesinde 330mm desteklediği yazıyor.

Gerçekten sığmadığına eminseniz müşteri hizmetlerini arayın.

Rahat bir şekilde girmiyorsa zorlamayın, ekran kartına zarar verirsiniz yoksa. En iyisi yarın müşteri hizmetleriyle bir konuşmanız.

yarın konuşacağım durumu sizlerede bildiririm ayrıca işin garip yanı asusun sitesinde 320mm yazıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı