20-22 bin TL arası sistem toplama

yarın konuşacağım durumu sizlerede bildiririm ayrıca işin garip yanı asusun sitesinde 320mm yazıyor
Ben de şaşırdım, Gaming.gen.tr'de 3 tane TUF RX 6800'lü sistem var ve üçüde özelleştirme olmadan GT301 kasa ile sipariş edilebiliyor. Eğer normalde bu ekran kartı GT301 kasaya sığmıyorsa zaten bunu bilmeleri gerekiyor, böyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. Bakalım müşteri hizmetleri ne diyecek.

Ben de şaşırdım, Gaming.gen.tr'de 3 tane TUF RX 6800'lü sistem var ve üçüde özelleştirme olmadan GT301 kasa ile sipariş edilebiliyor. Eğer normalde bu ekran kartı GT301 kasaya sığmıyorsa zaten bunu bilmeleri gerekiyor, böyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. Bakalım müşteri hizmetleri ne diyecek.

Link atabilir misiniz? Ben 330mm diye gördüm.
Asus'un kendi sitesinde kartın uzunluğu 320mm. Kasanın ekran kartı desteği de kendi sitesinde maksimum 320mm.

Asus'un kendi sitesinde kartın uzunluğu 320mm. Kasanın ekran kartı desteği de kendi sitesinde maksimum 320mm.

Ayrı olarak 13 inç (330.2 mm) yazmıyor mu? Bence konu sahibi takamadı veya gelen üründe sıkıntı var. Diğer satan sitelere baktığımda da 320 mm gözüküyor TUF RX 6800.

Son düzenleme:
doğru ekran kartı modeli geldiğine eminim asus rx6800 gaming oc modeli geldi hazır sistem olduğu için hiç bakmamıştım ama kasanın desteklediği 320mm imiş kart ise 324mm @Sere
Siz siparişi ne zaman verdiniz? 1 haftadan önce kolay kolay kargoya vermiyorlar da ondan sordum.
asus sitesinde ekran kartı 13inch yazıyor hesaplandığında bu 33cm ama asus bunu 32cm olarak belirtmiş. kasa sitede 32cm max olarak görünüyor. asusun inch santimetre dönüştürmesi hatalıysa 1cm bir fark var.

Son düzenleme:
Selam, 20-22K arası sadece kasa için bütçem var. Hazır sistem veya toplama fark etmez verdiğim paraya karşılasın yeter. Monitörü bu bütçeden farklı 2K alacağım sistemi toplarken 2K ekranda oyun oynayacağımı da hesaba katarsanız sevinirim.

@messinicocugu Yardımcı olursan sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hiç bekletmeden kapın derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı