20-22 bin TL'ye laptop önerisi

cetincant

Hectopat
Oyun bilgisayarı arıyorum, 22Bin'in üstüne çıkmaması gerekiyor eğer RAM 8 GB olursa slota bağlı 4 veya 8 takviye yapabilirim.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Edit: ASUS TUF A15 ve Acer Nitro baktım ASUS ısınıyor sorunlu kasa dediler diğer konu da bu fiyata en F/P cihaz hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten dediğiniz cihazlardan başka düzgün laptop kalmıyor bir Excalibur bir de Monster kalıyor zaten onlara yaklaşmayın bile.

Oyun bilgisayarı arıyorum, 22Bin'in üstüne çıkmaması gerekiyor eğer RAM 8 GB olursa slota bağlı 4 veya 8 takviye yapabilirim.

Edit: ASUS TUF A15 ve Acer Nitro baktım ASUS ısınıyor sorunlu kasa dediler diğer konu da bu fiyata en F/P cihaz hangisidir?

Ben size ASUS'un modelini bir atim bir bakın isterseniz.
Düzeltme: Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP158 R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Buyurun hocam bir bakın.

Bütçe buna çıkar mı?

Bütçe buna çıkar mı?
Hocam zaten dediğiniz cihazlardan başka düzgün laptop kalmıyor bir Excalibur bir de Monster kalıyor zaten onlara yaklaşmayın bile.

Ben size ASUS'un modelini bir atim bir bakın isterseniz.
Düzeltme: Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP158 R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Buyurun hocam bir bakın.
Gpu 4050 olmasını çok isterim fakat bütçeyi gerçekten zorlar Lenovo ve Asus arasında büyük bir fark var mı 1000Tl büyük bir fark benim için. Açtığım başka bir konuda Asus A15'in sorunlu olduğu ısındığı için vesaire alınmaması gerektiğini söylemişlerdi, sizin fikriniz nedir?

GPU 4050 olmasını çok isterim fakat bütçeyi gerçekten zorlar Lenovo ve ASUS arasında büyük bir fark var mı 1000TL büyük bir fark benim için. Açtığım başka bir konuda ASUS A15'in sorunlu olduğu ısındığı için vesaire alınmaması gerektiğini söylemişlerdi, sizin fikriniz nedir?

Hocam bizzat kendim deneyimliyorum şu anda 4060 lıcihaz kalite ve watt degeri olarak çok iyi ve IPS 144Hz sRGB cok sorun edilmeycek bir ısı var Ryzen 5 işlemcinin çok ısınıcagını sanmıyorum. Bendeki model Ryzen 7735HS 4060 2023 modeli sorunuz varsa alabilirim hocam.

Gpu 4050 olmasını çok isterim fakat bütçeyi gerçekten zorlar Lenovo ve Asus arasında büyük bir fark var mı 1000Tl büyük bir fark benim için. Açtığım başka bir konuda Asus A15'in sorunlu olduğu ısındığı için vesaire alınmaması gerektiğini söylemişlerdi, sizin fikriniz nedir?
Fark var hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı