MP600 modelini pek duymadım açıkçası. O modeli diyorsanız, Aşamam derse soğutucu alır işini görür. Modeli güzel duruyor Corsair'ın.1000 TL daha bütçe artarsa 2 TB SSD var Corsair'in hiç araştırmadım rastladın mı hiç hocam?
MP600 modelini pek duymadım açıkçası. O modeli diyorsanız, Aşamam derse soğutucu alır işini görür. Modeli güzel duruyor Corsair'ın.1000 TL daha bütçe artarsa 2 TB SSD var Corsair'in hiç araştırmadım rastladın mı hiç hocam?
Sistemi attığınız site güvenlimi yani itopya gibi bir sitemi bilmediğimden sordumdaAMD tarafında: (Saf güç için) (Alacaksanız PSU yu FSP 80+ yapın ve anakartı B450 yapın)
NVİDİA için:404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Güvenilir siteler.Sistemi attığınız site güvenlimi yani itopya gibi bir sitemi bilmediğimden sordumda
Sistemi attığınız site güvenlimi yani İtopya gibi bir sitemi bilmediğimden sordumda.
Ben rtx olan bir sistem düşünüyorumRX 6800 sistemi alacaksanız değiştirilmesi gereken çok şey var hocam hangisini almayı düşünüyorsunuz? Şahsen 6800 sistem alınmaz.
Hocam sadece 2 parça değiştirecek çok şey değil.RX 6800 sistemi alacaksanız değiştirilmesi gereken çok şey var hocam hangisini almayı düşünüyorsunuz? Şahsen 6800 sistem alınmaz.
Hocam sadece 2 parça değiştirecek çok şey değil.
Yok ben zaten rtx 3060ti yada 3070ti düşünüyordumHocam sadece 2 parça değiştirecek çok şey değil.
Hocam 3070ti alıp geçin 3060ti ı düşünmeyin bile.Yok ben zaten rtx 3060ti yada 3070ti düşünüyordum
Yok ben zaten RTX 3060 Ti'ya da 3070 Ti düşünüyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.