Oyun için 20-25 bin TL arası monitor dahil sistem önerisi

Hocam bildiğim kadarıyla AMD ekran kartları FPS konusunda daha iyi ama yazılımsal olarak NVIDIA daha iyi deniyor kafan rahat olsun istiyorsan NVIDIA biraz risk alıp birkaç FPS daha yüksek olsun diyorsan AMD tercih ediliyormuş ben AMD kartı aldım diyelim uzun kullanımda yazılımsal bir problem çıkma ihtimali ne kadardır?

Uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak olan taraf NVIDIA VRAM sebebiyle.
Yazılımdan kasıt bir iki tane hata var en bilindik olanı WattMan bu hata 6000 serisi kartlarda büyük ölçüde düzeltildi artık çok nadir sikiyor ve çıksa bile çözmesi 5dakika sürüyor.

Hocam bildiğim kadarıyla AMD ekran kartları FPS konusunda daha iyi ama yazılımsal olarak NVIDIA daha iyi deniyor kafan rahat olsun istiyorsan NVIDIA biraz risk alıp birkaç FPS daha yüksek olsun diyorsan AMD tercih ediliyormuş ben AMD kartı aldım diyelim uzun kullanımda yazılımsal bir problem çıkma ihtimali ne kadardır?

Hocam kötü denilen AMD yazılımlarında bile bir sorun senede 1 ya da 2 tane olur onlarda 2 dk de çözülürler. Siz onlara aldırış etmeyin. Ben RX6600 kullanıyorum alalı 8 9 ay oldu bu güne kadar toplam 2 kere bir sorun oldu(günde 10 saat bilgisayar kullanıyorum).Ben bu yoğunlukta kullanıp 9 ayda 2 kere sorun yaşadım ve sorun dediğimde yani PC'ye reset atmama bile gerek kalmadı direkt devam ettim bir sıkıntı olmadı. AMD şu anda en alınabilir kartlara sahip hem fiyat düşük hem FPS fazla hem de dengi olan NVIDIA kartlarına göre daha yeniler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı