20.5 gün özürlü devamsızlığım var. Bir sorun olur mu?
Hangi düzey?
Ortaokul-lise?
20.5 gün özürlü devamsızlığım var. Bir sorun olur mu?
brom özürsüz 9 özürlü 20.5 10. sınıfım bi sorun olur derseniz müdür yardımcısı annemin arkadaşının kocası geç olmadan bir şeyler yapabilirimDostum şu an özürsüz 0 mı bütün devamsızlıklarını özürlüye mi aktardın?
bazı kaynaklarda özürlüde bir sınır yok diye yazıyorda işimi garantiye almak istiyorum20 günü geçersen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum özürlüde.
Brom özürsüz 9 özürlü 20.5 10. sınıfım bir sorun olur derseniz müdür yardımcısı annemin arkadaşının kocası geç olmadan bir şeyler yapabilirim.
Özürlü devamsızlıktan özürsüze 1 gün atın biri 10 olsun diğeri 19.5 olsun ikisi de gerektiği gibi sınırda veya sınır altında olur hem de rahat edersin.brom özürsüz 9 özürlü 20.5 10. sınıfım bi sorun olur derseniz müdür yardımcısı annemin arkadaşının kocası geç olmadan bir şeyler yapabilirim
Hocam nasıl hallettiniz benimde şuan tam 20.5 sınıfı geçtinizmi acaba?20.5 gün özürlü devamsızlığım var. Bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.