Steam 20,89 dolara ne alınır?

Senin ne tarz oyunlar sevdiğin önemli milletin dediğine ne bakıyorsun. Herkes kendi tarzına hitap eden oyunları önerir sen eğer sepetindeki oyunları oynayacağını düşünüyorsan al geç. Ne önerirsin dersende bana kalsa Days Gone'ya da Uncharted önerirdim.

Days Gone yavaş ve alışması zor diye biliyorum ve ayrıca sonunda biri Uncharted önerdi ama ben yine de sepettekileri alıyorum onlar beni idare eder bir süre.

Crime scene cleaner, Crysis 3 remake, Alien: Isolation, Sherlock Holmes serisi bunlar bende de olan oyunlar.

Bende crime scene cleaner dışında var bunlar sağ ol, dostum attığım fotoğraftaki oyunları alıyorum kaçıyorum tavsiylerin için sağ ol.

Days Gone yavaş ve alışması zor diye biliyorum ve ayrıca sonunda biri Uncharted önerdi ama ben yine de sepettekileri alıyorum onlar beni idare eder bir süre.

Bende crime scene cleaner dışında var bunlar sağ ol, dostum attığım fotoğraftaki oyunları alıyorum kaçıyorum tavsiylerin için sağ ol.

Dediğim gibi hocam sana hangi oyunlar hitap ediyorsa onu al. Sepetinde ki oyunların fiyatı bayağı uygun zaten.

Hocam Disco Elysium sakın almayın kötü bir oyun değil muhteşem bir oyun ancak oyunu yapan kişilerin elinden çalıştıkları firma tarafından çalınıyor, yapanlar firmadan doğru olmayan nedenlerden dolayı kovuluyor. Tabii ki en son karar sizindir ancak ben böyle insanlara para vermek istemezdim.

+Jump King alıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-07-07 205406.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı