Steam 20,89 dolara ne alınır?

GTA 5 bence alınmaz yani

Online'de çok uzun saatlerim var arkadaşlarımla saatlerce oyunu çözmeye çalıştığım oldu, Discord sunucularından yeni tanıştığım insanlar oldu, yeni heistler, Online modun hikayesini bitirmesi falan çok keyifliydi benim için. En son cayo perico soygununda iyice kasıp fulleyip bıraktım oyunu.

Rust,God of War,Detroit Become Human oynadınız peki

Online'de çok uzun saatlerim var arkadaşlarımla saatlerce oyunu çözmeye çalıştığım oldu, Discord sunucularından yeni tanıştığım insanlar oldu, yeni heistler, Online modun hikayesini bitirmesi falan çok keyifliydi benim için. En son cayo perico soygununda iyice kasıp fulleyip bıraktım oyunu.
Hikaye olarak kastetmiştim online vakit geçirmek için güzel ya.

Hitman world of Assassination ne dersiniz?

Hitman absoulate ı bitirdim woa yı 17. saattte bıraktım.

Dying Light oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim bambaşka bir evren.

Soruna gelecek olursam benim fikrimce pahalı hikayeli oyunlara para verme. Crack oyna çünkü bir manası yok. Bomboş duvara para atmak gibi. Online desteği olan GTA 5 alınabilir. Ready or Not, Payday 3, CS Prime, Sons of The Forest, Sea of Thieves, Phasmophobia alınabilir tavsiye ederim hepsini bizzat oynadım, sardı.

Dying Light var bende ben crack oyun oynamıyorum bayağıdır ve genelde para verdiğim hikayeli oyunun parasının hakkını verdiğini düşünüyorum çünkü aldım mı 50-60 bazen 100 saat oynuyorum GTA 5 çok oynadım önceden, Ready or Not ve R6 tarzı shooter sevmiyorum, Payday 3 topluluğun geneli sevmedi Payday 2 ve Sea of Thieves olabilir onu da oynayacak arkadaş yok, CS de 2 hesabım var 2 side seçkin hesap, Phasmophobia korku oyunu sevmiyorum ve son olarak Sons of The Forest tek kişi sarar mı bilmiyorum ama alabilirim fiyatı uygun tavsiyeler için sağ ol.

1751909685063.png

Bence böyle yapın.

Rust, God of War, Detroit Become Human oynadınız peki.

Hikaye olarak kastetmiştim Online vakit geçirmek için güzel ya.

Rust oynayacak arkadaşım yok, GoW kütüphanemde var. Detroit oynamadım güzel oyun ama şimdilik oynayasım yok o yüzden almayı düşünmüyorum. Kimse Uncharted falan demiyor söylediğiniz oyunlar düşünüp elediğim veya oynadığım oyunlar zaten hack and slash eski olabilir yeni olabilir grafikleri önemli değil fazla zor olmayan bir oyun önerisi istiyorum.

Forza Horizon 5 sever misiniz ?
4 var bende

Rust oynayacak arkadaşım yok, GoW kütüphanemde var. Detroit oynamadım güzel oyun ama şimdilik oynayasım yok o yüzden almayı düşünmüyorum. Kimse Uncharted falan demiyor söylediğiniz oyunlar düşünüp elediğim veya oynadığım oyunlar zaten hack and slash eski olabilir yeni olabilir grafikleri önemli değil fazla zor olmayan bir oyun önerisi istiyorum.

4 var bende
Hocam ben sizin nasıl bir şey istediğinizi buldum siz yerin derinliklerin cevheri istiyorsunuz😁

Senin ne tarz oyunlar sevdiğin önemli milletin dediğine ne bakıyorsun. Herkes kendi tarzına hitap eden oyunları önerir sen eğer sepetindeki oyunları oynayacağını düşünüyorsan al geç. Ne önerirsin dersende bana kalsa Days Gone ya da Uncharted önerirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı