Steam 20,89 dolara ne alınır?

Resident Evil serisi indirimde onlara bakabilirsiniz Outlast indirimde devil man Cry 5 indirimde 4 dolara aldım bugün.

Korku oyunları benlik değil, Outlast serisi Epic'ten aldım Steam'e gerek yok, Devil May Cry mantıklı düşüneceğim.

Ne kadarboş oyun varsa doldurmuşsun bence, CP2077 al geç, hatta alabiliyorsan Ultimate Edition al.

Cyberpunk denedim sevmedim, Wolfenstein serisine ve disco elsyuma boş diyorsan zaten oyundan anladığını zannetmiyorum. Wolfenstein Game Pass'den oynadım zaten sevdiğim için Steam'de de olsun istiyorum ayrıca Jump King tam Challenger oyunu sarar, mad Max anlatmaya gerek yok fiyatına göre iyi oyun, Speed runner arada 10, 20 dk oynarım diye koydum sadece Speed dates e boş diyebilirsin o oyunuda öylesine koydum alsam 1-2 saat oynarım diye düşündüm.

Dying Light serisini düşünür müsünüz ya da Katana Zero, Dead Cells, Subnautica serisi, alın bence.

Dying Light ve Dead Cells farklı platformlarda var bende Katana Zero'yu bitirdim önceden subnatuca düşüneceğim.

Cyberpunk denedim sevmedim, Wolfenstein serisine ve disco elsyuma boş diyorsan zaten oyundan anladığını zannetmiyorum. Wolfenstein Game Pass'den oynadım zaten sevdiğim için Steam'de de olsun istiyorum ayrıca Jump King tam Challenger oyunu sarar, mad Max anlatmaya gerek yok fiyatına göre iyi oyun, Speed runner arada 10, 20 dk oynarım diye koydum sadece Speed dates e boş diyebilirsin o oyunuda öylesine koydum alsam 1-2 saat oynarım diye düşündüm.

Sana göre Disco Elysium sevmeyen adamın oyun zevki yoksa konuşmak için zaman ayırmaya gerek yok.

Dying Light ve Dead Cells farklı platformlarda var bende Katana Zero'yu bitirdim önceden subanutica düşüneceğim.
HITMAN World of Assassination ne dersiniz.

Dying Light ve Dead Cells farklı platformlarda var bende Katana Zero'yu bitirdim önceden subnatuca düşüneceğim.

Dying Light oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim bambaşka bir evren.

Soruna gelecek olursam benim fikrimce pahalı hikayeli oyunlara para verme. Crack oyna çünkü bir manası yok. Bomboş duvara para atmak gibi. Online desteği olan GTA 5 alınabilir. Ready or Not, Payday 3, CS Prime, Sons of The Forest, Sea of Thieves, Phasmophobia alınabilir tavsiye ederim hepsini bizzat oynadım, sardı.

Sana göre Disco Elysium sevmeyen adamın oyun zevki yoksa konuşmak için zaman ayırmaya gerek yok.

Disco elsyum sevemeyen adam mı demişim yoksa oyuna boş diyen adam mı? Demişim. Tekrar oku sonra biraz da kitap okursan senin için iyi olur.

Dying Light oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim bambaşka bir evren.

Soruna gelecek olursam benim fikrimce pahalı hikayeli oyunlara para verme. Crack oyna çünkü bir manası yok. Bomboş duvara para atmak gibi. Online desteği olan GTA 5 alınabilir. Ready or Not, Payday 3, CS Prime, Sons of The Forest, Sea of Thieves, Phasmophobia alınabilir tavsiye ederim hepsini bizzat oynadım, sardı.
GTA 5 bence alınmaz yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı