20 bin TL altı bisiklet önerisi

bekojojo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bisiklet almayı düşünüyorum maksimum 20k bakıyorum ama yani ne kadar az yaklaşırsak 20k ya o kadar iyi yani dayanaklı ama abartı bir fiyat olmayan bisiklet arıyorum. Kron modellerine bakmıştım yorum olarak çok fazla olumsuzluk vardı fren esnasında gidon ya da kadroda sıkınıtı ya da çabuk deformasyon gibi öneriniz hangi marka modeldir?

192 boyum / 88-92 aralığı bacak boyum var.

Merhaba arkadaşlar. Bisiklet almayı düşünüyorum maksimum 20k bakıyorum ama yani ne kadar az yaklaşırsak 20k ya o kadar iyi yani dayanaklı ama abartı bir fiyat olmayan bisiklet arıyorum. Kron modellerine bakmıştım yorum olarak çok fazla olumsuzluk vardı fren esnasında gidon ya da kadroda sıkınıtı ya da çabuk deformasyon gibi öneriniz hangi marka modeldir?

192 boyum / 88-92 aralığı bacak boyum var.
2 yıldır Kron xc1000 kullanıyorum. Her türlü arazide kullandım, 30cm karda, yağmurda çamurda hiçbir sıkıntısını görmedim. Sadece jantın sibop deliği nedeniyle iç lastik patlayıp duruyordu. Onu da uzun sibop kullanarak çözdüm.

DAYTONA 711 27,5
Bunu az önce bir arkadaşa önerdim. 29 jantı da tercih edebilirsiniz. Baktıklarım arasında en mantıklı olan bu gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı