TYT netleri nasıl yükseltilir?

• Konuyu başlatan Drsenk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 33

Drsenk

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama 80-90 TYT neti yapıyorum, mezunum. 100'ün üstüne çıkmak için konu çalışmak falan lazım mı yoksa full branş mı? Açıkçası bu saatten sonra hiç TYT konusu çalışmak istemiyorum. Branş denemesi ile artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka dönem başında 90 yapıyordum YKS'de de 90 TYT yapmıştım 1 sene asla arttıramadım. Eğer çok çok kötü bir dersin yoksa çok kasma bence. 90 TYT 71 AYT ile 9K yapmıştım sayısalda. TYT'de 7 8 net arttırmak için harcayacağın eforla AYT'yi 4 5 net arttırırsın. AYT zaten iyiyse derece için yükseltmek istiyorsan ona bir şey diyemem.

Hocam selamlar benim size bir sorum varda. Ben şu an 50 netlerdeyim fenden konu çalışıyorum matematikten falan da test çözmeye çalşıyorum. Bu şekilde gidersem AYT'ye aralığın 10'u gibi falan başlarım inşallah. Tabii biraz hızlanmam lazım da her neyse. Size şeyi soracağım ya böyle konu eksiklerimizi falan kapayınca bir 70 80 görür müyüm TYT mat 0 geo ile aşağı yukarı 20 civarı.

Ortalama 80-90 TYT neti yapıyorum, mezunum. 100'ün üstüne çıkmak için konu çalışmak falan lazım mı yoksa full branş mı? Açıkçası bu saatten sonra hiç TYT konusu çalışmak istemiyorum. Branş denemesi ile artar mı?

bide ayt ye geçmi kalıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı