20 bin TL bilgisayar toplama tavsiyesi

Bütçe
20.000 TL

Waybz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda elimdeki bilgisayarın özellikleri şunlardır:
  • Gigabyte B450M K-CF
  • AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor, 3.40 GHz hızında (12 iş parçacığı)
  • XFX AMD Radeon RX 5500 XT 4 GB.
  • Hikvision 8x8 = 16 GB RAM.
  • HP S650 240 GB SSD.
  • Crucial P3 1 TB M.2 SSD.
Bana yeni ve güncel bir PC gerekiyor. Oyun oynamanın yanı sıra yazılımla da uğraşıyorum. İkisine de entegre olabilecek bir sisteme ihtiyacım var.

Ekipmanlarım var, tek gereken güzelce toplanmış şık bir kasa sadece.
Kasa da dahil olacak arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede şuan en iyi sistem.

Ikisi de aynı sistemler değil mi hocam, sadece sponsorları değişiyor.

Önerebilireceğiniz başka sistem var mıdır peki? AMD tercih edilmiş bir sistem örneğin.

Ikisi de aynı sistemler değil mi hocam, sadece sponsorları değişiyor.

Önerebilireceğiniz başka sistem var mıdır peki? AMD tercih edilmiş bir sistem örneğin.
20.000 TL bütçede en iyileri bunlar. Ben linki atmak için posta tıkladığımda hocamla aynı anda linkleri atmışız ondan öyle oldu.

20.000 TL bütçede en iyileri bunlar. Ben linki atmak için posta tıkladığımda hocamla aynı anda linkleri atmışız ondan öyle oldu.

Kanka dediğini azıcık düzenledim, değişenler şöyle;

Işlemci için: Ryzen 5 5600 yerine 5600X seçtim.

Soğutucu olarak: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12b seçtim. Hava soğutma.

RAM olarak: Kingston Beast Black 16 GB seçtim iki tane olarak 32 GB.

Depolama için: Kingston NV3 1 TB M.2 seçtim.

Kasa için: Corsair iCUE 3000D RGB airflow USB 3.2 mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming kasa (CC-9020161-EU) seçtim.

Tüm bunların sonucunda elde ettiğim rakam 25.880 TL. Sizce iyi mi bence gayet güzel ve güçlü oldu gibi fiyatına göre. Eğer yardımcı olup yine aynı fiyat bandında bir özelleştirme yaparsanız daha iyi olur gibi, kendi fikriniz de fark yaratabilir.

Bir de özelleştirme yapmadan direkt 25k civarında da hazır sistem önerebilirsiniz hocam.

Soğutucu olarak: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12b seçtim. Hava soğutma.

Kasa için: Corsair iCUE 3000D RGB airflow USB 3.2 mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming kasa (CC-9020161-EU) seçtim.

Tüm bunların sonucunda elde ettiğim rakam 25.880 TL. Sizce iyi mi bence gayet güzel ve güçlü oldu gibi fiyatına göre. Eğer yardımcı olup yine aynı fiyat bandında bir özelleştirme yaparsanız daha iyi olur gibi, kendi fikriniz de fark yaratabilir.

Bir de özelleştirme yapmadan direkt 25k civarında da hazır sistem önerebilirsiniz hocam.
Bana kalırsa 32GB Ram gereksiz zaten 26.000-27.000 TL civarında DDR5 sistemler bulunabiliyor.

Hocam bu sistem black ops serilerinde hangilerini oynatır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı