20 bin TL bütçe ile S23FE vs POCO X6 Pro vs Realme GT2

Bütçe
18-20K
Neden peki hocam? S23FEden daha iyi ne özelliği vardır? 4 k 60 FPS video çekebiliyor mu mesela? Yenileme hızı kaç?
Ekranı daha kaliteli, batarya süresi daha uzun, hızlı şarj avantajı var. Ana kamera 8k 24fps'e kadar destekliyor, S23 FE ile aynı. Yenileme hızı 120Hz. Ön kamerada 4k 60fps beklentiniz varsa karşılaştırmanızdaki tek cihaz S23 FE zaten.

S23 IDE S23FE arasında çok fark var mıdır hocam? 9 k fiyat farkı var mıdır? Değermi?
Değer. Çıkabilirseniz S23 çok daha iyi bir cihaz.

Ekranı daha kaliteli, batarya süresi daha uzun, hızlı şarj avantajı var. Ana kamera 8K 24FPS'e kadar destekliyor, S23 FE ile aynı. Yenileme hızı 120Hz. Ön kamerada 4K 60FPS beklentiniz varsa karşılaştırmanızdaki tek cihaz S23 FE zaten.

Diğer arkadaşlar S23FE önerdi ama 12 GB RAM ve daha iyi oyun performansı da iyiymiş GT2 de, kararsız kaldım şimdi..

Ekranı daha kaliteli, batarya süresi daha uzun, hızlı şarj avantajı var. Ana kamera 8K 24FPS'e kadar destekliyor, S23 FE ile aynı. Yenileme hızı 120Hz. Ön kamerada 4K 60FPS beklentiniz varsa karşılaştırmanızdaki tek cihaz S23 FE zaten.

S23 mü GT2 mi dersek S23 ama değil mi?

Anladım, S23FE ile GT2 arasında kaldım. Şu an 2'sinden birini alacağım o kesin. S23FE de kablosuz şarj özelliğinde varmış, o cidden işime yarar ama sırf onun içinde alınmaz gibi, cidden kararsız kaldım. Mediamarkta falan var mıdır acaba, gidip test etsem daha iyi fikir sahibi olabilirim gibi.

Anladım, S23FE ile GT2 arasında kaldım. Şu an 2'sinden birini alacağım o kesin. S23FE de kablosuz şarj özelliğinde varmış, o cidden işime yarar ama sırf onun içinde alınmaz gibi, cidden kararsız kaldım. Mediamarkta falan var mıdır acaba, gidip test etsem daha iyi fikir sahibi olabilirim gibi.
Mediamarkt ve Vatan'da var. Cihazı görün, inceleyin ve ona göre karar verin. Çoğu kişi kalın çerçevelerinden dolayı ön tasarımını beğenmiyor, beğenenler de var. Siz beğenecek misiniz acaba çok merak ettim doğrusu:)

MediaMarkt ve Vatan'da var. Cihazı görün, inceleyin ve ona göre karar verin. Çoğu kişi kalın çerçevelerinden dolayı ön tasarımını beğenmiyor, beğenenler de var. Siz beğenecek misiniz acaba çok merak ettim doğrusu:)

S23fenin oyun testlerine baktım, PUBG üzerinde 60 FPS alıyor, Fortnite gibi bir oyunda bile 70 80 FPS'lere çıkıyor, düşündüğümden iyi performansı, şimdi GT2'ye bakacağım bir, aman aman bir fark görmezsem sanırım S23FE daha mantıklı olacak gibi.

S23fenin oyun testlerine baktım, PUBG üzerinde 60 FPS alıyor, Fortnite gibi bir oyunda bile 70 80 FPS'lere çıkıyor, düşündüğümden iyi performansı, şimdi GT2'ye bakacağım bir, aman aman bir fark görmezsem sanırım S23FE daha mantıklı olacak gibi.

PUBG CoD falan basit oyunlar giriş-orta segment telefonlar bile 60 FPS alabiliyor. Fortnite testini baz alabilirsiniz Fortnite ciddi zorluyor her telefonu.

PUBG CoD falan basit oyunlar giriş-orta segment telefonlar bile 60 FPS alabiliyor. Fortnite testini baz alabilirsiniz Fortnite ciddi zorluyor her telefonu.

Fortnite üzerinde 70 80 alırken PUBG'de 55 60 alması garipmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı