20 bin TL civarı telefon önerisi

Bütçe
20-25

ragnarflex

Centipat
Daha fazla  
Samsung A serisi önermeyin arkadaşlar. Onun dışında bildiğiniz, güvendiğiniz, önerdiğiniz varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A serisi önermeyin arkadaşlar. Onun dışında bildiğiniz, güvendiğiniz, önerdiğiniz varsa yazar mısınız?

Nothing Phone 1 kullanıyorum, Android güncellemesi almayacak daha ama şimdiye kadar kullandığım en güzel telefonlar biri. Işığı bir yana optimizasyonu, animasyonları vs gerçekten bayağı iyi.

Ağırlıklı olarak ne için kullanacağınıza göre değişir. Eğer çok oyun oynuyorsanız F6’ya bakabilirsiniz. Oynamıyorsanız ve batarya, kamera daha önemliyse o zaman da honor 400 olabilir. Bütçe S24 FE’ye çıkıyorsa o da iyidir ama 256 olanını almaya dikkat edin.

Honor 400 Pro aldım yeni çok memnunum yazılımı HyperOS'den çok daha iyi Honor 400 dede benzer özellikler var ve çok öneriliyor alabilirsiniz tam bir F/P telefonu.

Ağırlıklı olarak ne için kullanacağınıza göre değişir. Eğer çok oyun oynuyorsanız F6’ya bakabilirsiniz. Oynamıyorsanız ve batarya, kamera daha önemliyse o zaman da honor 400 olabilir. Bütçe S24 FE’ye çıkıyorsa o da iyidir ama 256 olanını almaya dikkat edin.
Fotoğrafları ve videoları bilgisayarıma yedeklemeyi düşünüyorum, 128 yerine 256 almam için ne gibi sebepler oluyor? Çok fark eder mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı