EDOVI
Hectopat
Daha fazla
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Logitech G502 X Plus Hero Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G502 X Plus Hero Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 X Plus Hero Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 4.389,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavyeden vazgeçeceğimi sanmıyorum ancak fareden o kadar emin değil - kulaklığı kesinlikle almayı düşünmüyorum sadece bunu bulmuştum anlamında koydum ses ayarında kronik sıkıntı olması - dip ses - ses kısıklığı ve dış seslere olan yalıtımının az olması benim için büyük -
Hepsinde aradığım özellikle tek şey kablosuz olması ve tek jarda gittiği sürenin uzun olması lazım Klavye'de ve Mouse'da bunu gayet iyi bulabildim ancak kulaklık tarafında uzun süreli bulabildiğim tek kulaklık ASUS ROG Delta II Wireless.