20 bin TL klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Bütçe
20k

EDOVI

Hectopat
Daha fazla  

Klavyeden vazgeçeceğimi sanmıyorum ancak fareden o kadar emin değil - kulaklığı kesinlikle almayı düşünmüyorum sadece bunu bulmuştum anlamında koydum ses ayarında kronik sıkıntı olması - dip ses - ses kısıklığı ve dış seslere olan yalıtımının az olması benim için büyük -

Hepsinde aradığım özellikle tek şey kablosuz olması ve tek jarda gittiği sürenin uzun olması lazım Klavye'de ve Mouse'da bunu gayet iyi bulabildim ancak kulaklık tarafında uzun süreli bulabildiğim tek kulaklık ASUS ROG Delta II Wireless.

Mouse olarak Sword X veya Beast X Max öneririm eğer delikli istemiyorsanız Viper V3 pro .

Kulaklıkta Nova pro al.

Klavyede ise sıfır ayarında kapalı kutu aula f75 işini görücektir.

Full aynı marka ekipman asla dizme.

Mouse olarak Sword X veya Beast X Max öneririm eğer delikli istemiyorsanız Viper V3 pro .

Kulaklıkta Nova pro al.

Klavyede ise sıfır ayarında kapalı kutu aula f75 işini görücektir.

Klavyeden vazgeçmeyi düşünmüyorum dediğim gibi - birçok incelemesini izledim ve tam aradığım özelliklerde bir Klavye Adeta
Mouse Olarak Wraith'in mouse'u olanlar pek ilgimi çekmedi ancak Viper V3 Pro Wraith'de bulamadım
Galiba Razer Viper V3 Pro'dan bahsetiyorsun Gayet beğendim ancak 8k hz bir mouse sistemi çok fazla yormaz mı ?

Klavyeden vazgeçmeyi düşünmüyorum dediğim gibi - birçok incelemesini izledim ve tam aradığım özelliklerde bir Klavye Adeta
Mouse Olarak Wraith'in mouse'u olanlar pek ilgimi çekmedi ancak Viper V3 Pro Wraith'de bulamadım
Galiba Razer Viper V3 Pro'dan bahsetiyorsun Gayet beğendim ancak 8k hz bir mouse sistemi çok fazla yormaz mı ?
Mouse 8K Hz olunca sonsuza dek 8K hz'de çalışmıyor yazılımından 1000/2000/4000 olarak ayarlayabilirsiniz.

@464250 Razer Viper V3 Pro değil de Razer Viper V3 HyperSpeed nasıldır hem fiyatı uygun hem de özellikleri yakın gibi geldi.

@464250 Razer Viper V3 Pro değil de Razer Viper V3 HyperSpeed nasıldır hem fiyatı uygun hem de özellikleri yakın gibi geldi.
Daha ağır , pil kullaniyor maalesefki , switchleri optik değil halen mekanik kullanıyor, ayrıca 8000/4000hz kullanmak için 30 Euro'ya yurt dışından dongle almanız gerekiyor, düşük bütçede olsanız alın derdim fakat böyle yüksek bütçede önermem. Eğer V3 PRO size çok pahalı geldiyse yada bir mouse'a okadar para vermek istemiyorsanız Logitech G pro x 2 superligth alın, Viper V3 pro ile performans olarak aynılar sadece V3 pro'nun sensörü cam mousepad uyumlu Logitech'inki ise tam değil, eğer cam yüzey üzerinde kullanmak istemiyorsanız gereksiz zaten.

Daha ağır , pil kullaniyor maalesefki , switchleri optik değil halen mekanik kullanıyor, ayrıca 8000/4000hz kullanmak için 30 Euro'ya yurt dışından dongle almanız gerekiyor, düşük bütçede olsanız alın derdim fakat böyle yüksek bütçede önermem. Eğer V3 PRO size çok pahalı geldiyse yada bir mouse'a okadar para vermek istemiyorsanız Logitech G pro x 2 superligth alın, Viper V3 pro ile performans olarak aynılar sadece V3 pro'nun sensörü cam mousepad uyumlu Logitech'inki ise tam değil, eğer cam yüzey üzerinde kullanmak istemiyorsanız gereksiz zaten.
cam bir mouse pad'im yok ve almayı düşünmüyorum /// - ve + durumları çok belli bu fiyat farkına gayet normal /// fiyatta daha ucuza yönelmemin sebebi özellikleri benzer bulup fiyat farkının çok gelmesiydi ama durumu gayet net açıklamışsın /// fiyat olarak birbirine çok uzak değiller Logitech superligth mı - Viper Pro mu önerirsiniz /// bu konuda Logitech taraftarıyım biraz şuan zaten g502 hero kullanıyorum ve gayet memnun olduğum bir mause (imza kısmımdaki sistem güncel değil)

Mouse olarak sword X veya Beast X Max öneririm eğer delikli istemiyorsanız Viper V3 Pro.

Kulaklıkta Nova Pro al.

Klavyede ise sıfır ayarında kapalı kutu Aula F75 işini görecektir.

Bu arada kulaklık tarafında daha önce SteelSeries kullandım ve memnun kalmadım tek bir ekipmanada bu kadar fazla vermek istemiyorum açıkçası bir de kulaklığın kablolu hali ile arasında galiba 4K bir fark var bu biraz fazla geldi ben normalde ASUS ROG Delta II'yi sırf pahalı olduğu için almak istemiyordum ancak en iyi özelliği olarak pil'inin RGB kapalı iken çok iyi olması ve izlediğim incelemelerde çok iyi bulmam /// bu arada mikrofon hiç önemli değil zaten HyperX Solocast masa mikrofonum var zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı