20 bin TL laptop önerisi

Hocam tam kullanım amacınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Okul için mi, oyun için mi, yoksa iş odaklı mi kullanmayı düşünüyorsunuz cihazı? Bunları belirtirseniz daha iyi olur.

Eğer öyle hard Gaming amacınız yoksa şunu alabilirsiniz: https://shop.asus.com/tr/90nb0x21-m...Rd-DdRxUEPFlKhGdn21SPOaljYZNy358aApHOEALw_wcB
Aslında Gaming performansı öyle aşırı da kötü değil:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu tarz Ryzen işlemcilerde TDP sabitlenebiliyor, böylelikle daha stabil bir oyun performansı alabiliyorsunuz normale kıyasla. Intel'in U serisi gibi değil bunlar yani, RyzenADJ diye bir uygulama var ondan yapılıyor. Benim kardeşimde Ryzen 5 5625U laptop vardı onda gayet stabil performans alabiliyordum TDP sabitledikten sonra. Intel'lerdeki gibi throttle yediği için frekans oynayıp durmuyor.

Hocam tam kullanım amacınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Okul için mi, oyun için mi, yoksa iş odaklı mi kullanmayı düşünüyorsunuz cihazı? Bunları belirtirseniz daha iyi olur.

Hocam böyle tam oyun bilgisayarı istiyorum diyemem ders çalışacağım ama böyle ufak tefek oyunlar oynamak istediğimde de açabilecek bir laptop olsa çok tatlı olur.

Eğer öyle hard Gaming amacınız yoksa şunu alabilirsiniz: https://shop.asus.com/tr/90nb0x21-m...Rd-DdRxUEPFlKhGdn21SPOaljYZNy358aApHOEALw_wcB
Aslında Gaming performansı öyle aşırı da kötü değil:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu tarz Ryzen işlemcilerde TDP sabitlenebiliyor, böylelikle daha stabil bir oyun performansı alabiliyorsunuz normale kıyasla. Intel'in u serisi gibi değil bunlar yani, ryzenadj diye bir uygulama var ondan yapılıyor. Benim kardeşimde Ryzen 5 5625U laptop vardı onda gayet stabil performans alabiliyordum TDP sabitledikten sonra. Intel'lerdeki gibi throttle yediği için frekans oynayıp durmuyor.

Çok teşekkür ederim hocam beğendim laptopu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı