20 bin TL Oculus Quest 3 önerisi

Sahibinden gibi sitelerde sıfır veya sıfıra yakın 20k altına bir sürü ilan görmüştüm. Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde daha pahalıya satıyorlar.

Sepette 20500 tl (world karta 8 taksit + 200 puan)
Çok güzel fiyat. Tek sorun gerçek bir garantisi yok. İthalatçı garantili, çünkü Meta Türkiye'ye daha desteği yok.

Elektronik aletlerde zorunlu 2 yıl garanti vardır. Zaten 1 yıl vermesi şüpheli. Ayrıca burada Meta'nın destek verdiği ülkeler var. Türkiye içlerinde yok.

Soru cevap kısmında

"merhaba 2yıl ithalatççı garantili

MARKON tarafından yanıtlandı."

Diye satıcı zaten yanıtlamış.

Elektronik aletlerde zorunlu 2 yıl garanti vardır. Zaten 1 yıl vermesi şüpheli. Ayrıca burada Meta'nın destek verdiği ülkeler var. Türkiye içlerinde yok.

Soru cevap kısmında

Adagan teknolojiden aldım cihazı.. Ülkeleri biliyorum.. 3-4 ayda Holllandaya gidiyorum.. problem olursa cihazı götürüp garantiye gönderirim. Türkiyede satılan tüm cihazlarda durum aynı.

Hollandadan alacaktım şuan ki fiyatlarda Türkiye daha avantajlı.. Orda peşin alıyorsun burda taksitli.

Soru cevap kısmında

Adagan teknolojiden aldım cihazı.. Ülkeleri biliyorum.. 3-4 ayda Holllandaya gidiyorum.. problem olursa cihazı götürüp garantiye gönderirim. Türkiyede satılan tüm cihazlarda durum aynı.

Hollandadan alacaktım şuan ki fiyatlarda Türkiye daha avantajlı.. Orda peşin alıyorsun burda taksitli.
"Türkiyede satılan tüm cihazlarda durum aynı."
Hayır değil. Senin durumunda Hollanda ya götürebilirsin ama normalde Türkiye ye satılan amerikan menşaili çoğu ürünün garantisi amerika da geçmez, bazıları avrupada da geçmez. 2003 te Türkiye amerikaya ırağı bombalaması için üsleri açmadığında Türkiye'yi ayrı bir bölge olarak ayırıp kafalarınca cezalandırdılar. Bu durumda böyle bir şey geçerli değil çünkü ürün resmi olarak ülkede satılmıyor.

Geri kalanımızda yurt dışına ürünü çıkaramıyacağımız için ithalatçının insafına kalıyoruz. Yani ilk dediğimde ki gibi ithalatçi garantili.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı