20 bin TL oyun tableti önerisi

855250

Picopat
Oyun tableti almak istiyorum ve bu iş için ayırdığım bütçe yaklaşık 20.000 TL. Özellikle mobil oyunlarda yüksek performans, akıcı grafikler ve uzun batarya ömrü sunan bir tablet arıyorum. Aynı zamanda cihazın güncel teknolojilere sahip olması (yüksek ekran yenileme hızı, güçlü işlemci, vb.) Ve uzun süre kullanılabilir olması da benim için önemli.

Tavsiye edebileceğiniz modeller, marka deneyimleri veya dikkat etmem gereken özellikler nelerdir?

Beklentilerim:

• Oyun performansı: ağır oyunlarda bile takılmadan oynatmalı.
  • Ekran: yüksek çözünürlük, parlaklık ve yenileme hızı.
  • Batarya: uzun süreli oyun deneyimi sunmalı.
  • Diğer özellikler: soğutma sistemi, aksesuar desteği (gamepad, stylus gibi).
Sizce hangi model bu bütçeye değer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tableti almak istiyorum ve bu iş için ayırdığım bütçe yaklaşık 20.000 TL. Özellikle mobil oyunlarda yüksek performans, akıcı grafikler ve uzun batarya ömrü sunan bir tablet arıyorum. Aynı zamanda cihazın güncel teknolojilere sahip olması (yüksek ekran yenileme hızı, güçlü işlemci, vb.) Ve uzun süre kullanılabilir olması da benim için önemli.

Tavsiye edebileceğiniz modeller, marka deneyimleri veya dikkat etmem gereken özellikler nelerdir?

beklentilerim:

• oyun performansı: ağır oyunlarda bile takılmadan oynatmalı.
  • ekran: yüksek çözünürlük, parlaklık ve yenileme hızı.
  • batarya: uzun süreli oyun deneyimi sunmalı.
  • diğer özellikler: soğutma sistemi, aksesuar desteği (gamepad, stylus gibi).
Sizce hangi model bu bütçeye değer?

20 bin TL'ye oyun için tablet mantıklı değil 10 daha koyup PC almak daha iyi eğer durumunuz varsa iyi bir sistem topla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı