20 bin TL oyun tableti önerisi

Ipad Mini önerecekseniz S9 daha iyi oyun için.
Bunu önerecektim hocam. Ayrıca kalem ve klavye desteği de bulunuyor bu cihazda. (Yanında geliyor mu bilmiyorum.) Son karar sizde tabi ama S9 ya da bu alınır bu fiyat aralığında diye düşünüyorum.

Evet tabii biliyorum ama oyun oynamak istiyorum o yüzden almak istiyorum seneye neden bekleyeyim ki.

Seneye kdr para bulursan bir yerden PC alırsın ben 6 sene bekledim bence en mantıklısı 1 sene bekle elindeki bütün parayı gram altın yap o para seneye 40k olur enflasyondan korunur
Sende üstüne 10-15 eklersen sistem toplarsın bayağı iyi sistem

Bunu önerecektim hocam. Ayrıca kalem ve klavye desteği de bulunuyor bu cihazda. (Yanında geliyor mu bilmiyorum.) Son karar sizde tabi ama S9 ya da bu alınır bu fiyat aralığında diye düşünüyorum.
S9 da bu özelliklere sahip. Ancak S9 daha yeni.

Bunu önerecektim hocam. Ayrıca kalem ve klavye desteği de bulunuyor bu cihazda. (yanında geliyor mu bilmiyorum.) Son karar sizde tabii ama S9 ya da bu alınır bu fiyat aralığında diye düşünüyorum.

Hangisini seçmeliyim peki.

Seneye kdr para bulursan bir yerden PC alırsın ben 6 sene bekledim bence en mantıklısı 1 sene bekle elindeki bütün parayı gram altın yap o para seneye 40k olur enflasyondan korunur.
Sende üstüne 10-15 eklersen sistem toplarsın bayağı iyi sistem.

Dedikleriniz ne kadar doğru olur bilemem ama dediğim gibi para ekleyip sistem kurabilirim ama ailem istemiyor.

Burada önemli olan o zaman Android cihaz mı iOS cihaz mı onun kararını vermek sanırım.

Benim için performans önemli Android kullandım ama iOS kullanmadım ama iOS seçsem bile sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı