- Makaleler
- 3
20k civarına S9 alabilirsin ama genshin gibi oyunlarda Ultra ayarlarda dalgalı FPS veriyor.
20k civarına S9 alabilirsin ama genshin gibi oyunlarda Ultra ayarlarda dalgalı FPS veriyor.
Paramdan biraz daha ekleyip bu alınır mı? Peki sizce yoksa S9 mu?![]()
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a - Fiyatı, Yorumları
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim kendi düşüncem IOS tablet yönünde fakat yine de son karar sizde ve bilgili arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur. IOS daha iyi performans veriyor diye düşünüyorum.Dedikleriniz ne kadar doğru olur bilemem ama dediğim gibi para ekleyip sistem kurabilirim ama ailem istemiyor.
Benim için performans önemli Android kullandım ama iOS kullanmadım ama iOS seçsem bile sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
Performans konusunda S9 buna yaklaşamaz ama ekranı 60Hz.
Benim kendi düşüncem iOS tablet yönünde fakat yine de son karar sizde ve bilgili arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur. iOS daha iyi performans veriyor diye düşünüyorum.
Tamamdır hocam son karar sizde tabi. Şimdiden hayırlı olsun.Tamamdır sağ olun S9 incelemelerine bakacağım.
S9 bakacağım bir sonra iOS bakabilirim.
Sağolun.Tamamdır hocam son karar sizde tabi. Şimdiden hayırlı olsun.
Bu tabiki.Paramdan biraz daha ekleyip bu alınır mı? Peki sizce yoksa S9 mu?![]()
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a - Fiyatı, Yorumları
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu tabii ki.
Oyun oynayacaksan İPad M2 alacaksın tabiki. S9 oyun için alınmaz. Bende İPad air M2 oynuyorum canım sıkıldıkça Assasins Creed Mirage falan giriyorum. 60Hz olayına da çok takılma emin TabS9 aldığın zamanda arayüz dışında 120 hz gördüğün bir yer olmayacak. Mobil oyunlar zaten 100 120 gibi yüksek FPS değerlerine optimize olamıyor, sapıtıyor oyun.S9 diyor çoğu bilemedim iPad mi almalıyım yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.