20 bin TL sistem tavsiyesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Bilgisayara ihtiyacım oldu.
Sıvı soğutma düşünüyordum, fakat onun yerine kule tipi bir soğutucu almaya karar verdim. Sizin düşünceniz nedir?

Sistemden beklentilerim:
  • İşlemci çekirdek sayısının yüksek olması.
  • RAM hızının işlemci ve anakartın desteklediği en yüksek seviyede desteklemesi (Bazı işlemci mimarileri çift 3600 MHz gibi hızları desteklememesi).
  • 165 Hz monitörüm var. Ekran kartının en düşük 144 Hz vermesi ve oyunları orta derecede açması.
  • M2 SSD.​
Bütçe : 20 bin TL ve üzerine çıkabilirim.

Herkese iyi sosyaller. Bilgisayara ihtiyacım oldu.
Sıvı soğutma düşünüyordum, fakat onun yerine kule tipi bir soğutucu almaya karar verdim. Sizin düşünceniz nedir?

sistemden beklentilerim:
  • İşlemci çekirdek sayısının yüksek olması.
  • RAM hızının işlemci ve anakartın desteklediği en yüksek seviyede desteklemesi (bazı işlemci mimarileri çift 3600 MHz gibi hızları desteklememesi).
  • 165 Hz monitörüm var. Ekran kartının en düşük 144 Hz vermesi ve oyunları orta derecede açması.
  • M.2 SSD.​
bütçe: 20 bin TL ve üzerine çıkabilirim.

Kanka sistem öneremem ama 165 Hz'lik bir monitörde 144 Hz alıyorsan büyük ihtimalle HDMI kullandığın içindir DisplayPort kullanırsan tam performans alacağını düşünüyorum.

Kanka sistem öneremem ama 165 Hz'lik bir monitörde 144 Hz alıyorsan büyük ihtimalle HDMI kullandığın içindir DisplayPort kullanırsan tam performans alacağını düşünüyorum.
Kast ettiğim bu değil.

Arkadaşlar bu kasada karar kıldım. Sizce eklemem veya değiştirmem gereken bir ürün var mı?

Son düzenleme:
Kast ettiğim bu değil.

Arkadaşlar bu kasada karar kıldım. Sizce eklemem veya değiştirmem gereken bir ürün var mı?

Dostum aynı sistem yukarda var Ultima niye fark ödüyorsun ki anlamadım.

Dostum aynı sistem yukarda var Ultima niye fark ödüyorsun ki anlamadım.
Kasa ve güç kaynağından dolayı tercih ettim. FSP güç kaynağını önceden duymuştum ama emin olamadım kasaya da dahil. Biraz markacı davranmış olabilirim.

Bilginiz varsa o FSP güç kaynağı ve XPG marka kasa nasıl? Merak ettim.

Kasa ve güç kaynağından dolayı tercih ettim. FSP güç kaynağını önceden duymuştum ama emin olamadım kasaya da dahil. Biraz markacı davranmış olabilirim.

Bilginiz varsa o FSP güç kaynağı ve XPG marka kasa nasıl? Merak ettim.
Hocam XPG parça kalitesi olarak gayet uygun + olarak FSP piyasada olan belli başlı markaların başında geliyor forumda araştırabilirsiniz. Fark ödemenize gerek yok.

Hocam XPG parça kalitesi olarak gayet uygun + olarak FSP piyasada olan belli başlı markaların başında geliyor forumda araştırabilirsiniz. Fark ödemenize gerek yok.
Bilgi için teşekkür ederim. Ben işlemcinin 3200 MHz desteklediğini gördüm RAM' in 3600 MHz yazıyor. Dual olarak en düşük 3200 MHz de çalıştırır mı?

Bilgi için teşekkür ederim. Ben işlemcinin 3200 MHz desteklediğini gördüm RAM' in 3600 MHz yazıyor. Dual olarak en düşük 3200 MHz de çalıştırır mı?
Oradaki frekans resmi destek, üstündeki hızda çalışan bir bellek ile çalışmasına garanti vermiyor. Ama genel olarak çalışıyor merak etme. Konularıda kontrol edebilirsin ayrıca anakartta destekliyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Biraz bütçeyi arttırıp 3080 mi alsam dedim. Şok oldum, arkadaşlar en düşük 3080 fiyatı 23 bin TL, bu sitede nasıl oluyor da bu kasa 25 bin TL' ye satılıyor anlayamadım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı