20 bin TL sistem toplama önerisi

Nick.bulamadim

Megapat
Merhaba, 20.000 civarına kendim bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bunu kredi kartına vadesiz taksit yapan sitelerden ve yerlerden alışveriş yaparak düşünüyorum. Çünkü hazır sistemleri taksitle almaya kalktığınızda bir esprisi kalmıyor vade farkı katlanıyor.
Vatan Bilgisayar'ın sitesinde Asus Dual 6750XT ekran kartı 11.680 liraya düşmüş ve galiba Dual model için ASUS'un 1450 TL gibi bir geri ödemesi var. Yani kart yaklaşık 10.000 TL civarına mâl oluyor. Dünden beri bu kart ile ilgili açılmış bir konu göremedim acaba fırsat değil mi? F/P olarak tatmin etmez mi?
Elim sepeti onaylaya gidip gidip geliyor, ROG STRIX modeli de rakam olarak güzel fakat yorumlarında coil whine vs şikayetleri okuyunca ve geri ödeme kampanyası kapsamında olmadığını görünce onu azâd ettim kafamdan.
DDR5 bir sistem kurmak 20000 TL'yi çok aşacağını düşündüğümden DDR4 mü dizmek mantıklıdır.
Kaliteli parçalarla dizmek istediğim için hazır sistemlere çok bakmıyorum ve taksit olayı en önemli konu. Tabii 20000 duruma göre esnetilebilir parçalar alımı zamana yayılarak.
Kart konusunda tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımızın düşüncelerini ve görüşlerini bekliyorum, saygılar.

Fikri olan yok sanırsam.

Son düzenleme:
Kredi kartlarına arada oluyordu gibi faizsiz taksit vb. onlara bi bak istiyorsan ya da az faizli taksit yapıp sonra karttan ek faizsiz taksit eklettirme gibi şeyler vardır belki bi ara sor istersen bankalara.
Sistem toplıyan kişiler fln oluyor internette sponsorlukla video çekenler fln daha uyguna hazır sistemler sunabiliyor gibi onlara da bak istersen.

Kredi kartlarına arada oluyordu gibi faizsiz taksit vb. onlara bi bak istiyorsan ya da az faizli taksit yapıp sonra karttan ek faizsiz taksit eklettirme gibi şeyler vardır belki bi ara sor istersen bankalara.
Sistem toplıyan kişiler fln oluyor internette sponsorlukla video çekenler fln daha uyguna hazır sistemler sunabiliyor gibi onlara da bak istersen.
DA C5 e niyetlendim az önce ama kart 6600 olunca vazgeçtim ben projeksiyon kullanıyorum 4K Viewsonic Px701 model. O yüzden 2K veya 4K kart düşünüyorum ama işte RX6750 ile ilgili olan fırsatı kimse keşfetmedi mi bilmiyorum ya da dikkate değer mi değildi kimse paylaşmamış sormak istedim. Birde hazır sistemlerdeki Ekran kartı ve işlemci dışında parça kalitesi çok içime sinmediği için hazır sistemlere çok ısınamadım kendim toplayayım diyorum.

Da C5'e niyetlendim az önce ama kart 6600 olunca vazgeçtim ben projeksiyon kullanıyorum 4K ViewSonic PX701 model. O yüzden 2K veya 4K kart düşünüyorum ama işte RX6750 ile ilgili olan fırsatı kimse keşfetmedi mi bilmiyorum ya da dikkate değer mi değildi kimse paylaşmamış sormak istedim. Bir de hazır sistemlerdeki ekran kartı ve işlemci dışında parça kalitesi çok içime sinmediği için hazır sistemlere çok ısınamadım kendim toplayayım diyorum.

20k ya yakın toplanır hocam. Güzel fiyat. 6750XT R5 5600.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı