20 bin TL tablet tavsiyesi

Hocam bunların işletim sistemi nedir?

Hocam ben kendime almıyorum, eşime alıyorum. O iPhone 13 kullanıyor biraz da Apple sevgisi var ama takıntılı değil. S8U'nın 8G1 ile geliyor olması düşündürüyor. Tablette soğutma ile ilgili sorun yaşanmaz herhalde? Ben S8U düşünüyorum ama iPadler arasından seçim yapacak olsan ne almalı? Bu arada S-Pen kutudan çıkıyor değil mi?

S9+ da düşünüyordum ancak 8G2 dışında başka bir artısı var mı? Ben S23 kullanıyorum ama eşim iPhone 13 kullanıyor. Ben ona bakıyorum. Kafam çok karışık şu an.
Madem iPhone'u var eşinizin diğer arkadaşların dediği gibi iPad Air 5 almanız daha mantıklı olur hocam. S8 Ultra biraz fazla büyük olabilir, iPad Air 5'de M1 var. Performans olarak da harika yani. Apple Pencil ekstra olarak satılıyor diye biliyorum, ona da bütçe ayırmanız gerek. Tab S serilerinde S-Pen tabletle beraber geliyor diye de biliyorum. Seçim sizin.

Bence eşinizle teknoloji mağazasına gezmeye gidin, orada deneyin. Eşinizin de fikrini almanız daha iyi olabilir. Çünkü S8 Ultra fazla büyük gelebilir.

Bir de IOS'ta uygulamalar paralı oluyormuş sanırsam. Hiç iOS kullanmadığım için bilmiyorum, eşinizin ihtiyaçlarını görecek uygulamalar pahalı olabilir. Onu da göz önünde bulundurun ama M1 için değer bence.

@aabcc hocam o halde Apple tarafında Air 5, Samsung tarafında S8U/S9+ bakıyorum. Peki S8U mı S9+ mı kalem deneyimi açısından. Air 5 için de soruyorum.

@381145 hocam şu an Air 5 ve S8U/S9+'a bakıp karar vereceğiz.

Herkese teşekkür ederim.

@aabcc hocam o halde Apple tarafında Air 5, Samsung tarafında S8U/S9+ bakıyorum. Peki S8U mı S9+ mı kalem deneyimi açısından. Air 5 için de soruyorum.

@381145 hocam şu an Air 5 ve S8U/S9+'a bakıp karar vereceğiz.

Herkese teşekkür ederim.
Hocam Apple Pencil deneyimleyemedim daha, S-Penler aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum.
Lakin daha önce Apple Pencil'in çizim için daha iyi olduğunu, uygulamalarla daha entegre çalıştığını; S-Pen'in ise yazmak için daha iyi olduğunu duydum. Ne kadar doğrudur bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı